Search

Bunatati de la Krista's Tips

by - vineri, decembrie 23, 2011

Hello girls!!!

Astazi am avut o zi tare ocupata si am fost tot o alergatura ca sa pun la punct ultimele detalii pentru Craciun ca maine sa am ziua libera sa ma rasfat:)
Printre altele azi am gasit un aviz in casuta postala si am dat fuguta la posta:)
Am participat la concursul organizat de Krista's Tips si am fost fericita castigatoare:) Imi doream mult premiul si iata ca azi a ajuns in mainile mele:)
Am fost nerabdatoare sa deschid coletul asa ca nu am mai apucat sa ii fac poza...dar am facut poza produselor de care sunt multumita si abia astept sa le testez.
Pana acum nu am folosit apa termala...spre rusinea mea nici macar nu stiam la ce ajuta :D Nici acum nu sunt foarte lamurita in privinta ei , dar abia astept sa o testez sa vedem cum se comporta. Am folosit-o in seara asta dupa ce m-am demachiat doar si nu am observat inca vreo schimbare. Gelul de dus Sephora miroase extraordinar de bine si abia astept sa ma rasfat maine cu el:)
Demachiantul Balea l-am folosit azi pentru demachierea ochilor si wow...e chiar super bun. Cu un singur disc demachiant m-am demachiat la ambii ochi. Curata foarte bine si nu imi irita ochii. Fardul de obraz imi place mult si mi se potriveste nuanta de minune, iar oglinda e frumoasa si are loc de gratie in geanta mea. 
Cartea m-a atras de la inceput si abia astept sa o rasfoiesc:)
Deci sunt extrem de multumita si abia astept sa testez produsele indeaproape si va promit ca o sa revin cu review pentru fiecare:)
Multumesc mult Cristina!!!! Coletul de la tine a fost cel care m-a scos din tot stresul zilei de azi :p


Am mai primit un colet de la Apidermin...dar nu stiu sa va spun de la cine:)) Adica am fost fericita castigatoare pe 2 bloguri si am primit doar un colet...probabil au crezut ca e o eroare cand au vazut numele meu si au trimis o singura data. Nu i-am facut poze , deoarece produsele i le-am facut cadou mamei mele si eu il asteptam pe al doilea colet care era pentru mine...care din pacate nu a mai ajuns si din cate am inteles azi e ultima zi in care lucreaza cei de la Apidermin... Sper sa soseasca totusi dupa sarbatori...le-am dat mail fetelor  sa ii intrebe ce s-a intamplat si astept raspuns:)
Vom vedea ce va fi:)
Va pup!!

You May Also Like

0 Comments