Search

Cum iti alegi cerceii

by - sâmbătă, decembrie 17, 2011

Dupa parerea mea cerceii sunt cele mai feminine accesorii si rareori ies din casa fara ei :) O vreme imi confectionam singura bijuteriile si le purtam cu mandrie , stiind ca sunt facuti de mine si sunt unicati...insa acum timpul nu imi mai permite si am renuntat...de accea mereu voi aprecia fetele care confectioneaza bijuterii handmade.
Asa cum fiecaruia ne sta bine cu anumite culori , o anume nunata de ruj etc. asa si cerceii trebuie alesi dupa forma fetei , dupa tinuta etc.
Modelele care se poarta anul acesta sunt cele mari...aproape toti designerii au optat pentru cercei mari si cat mai colorati care sa iasa in evidenta. Insa nu toate fetele pot purta asemenea cercei, deoarece forma fetei sau tunsoarea nu le avantajeaza.
Am gasit un articol interesant pe site-ul Femina.ro despre alegerea cerceilor si ma gandeam sa il impartasesc cu voi:)

" Daca ai fata rotunda ai nevoie de cercei care iti alungesc fata, subtiri si lungi. Sunt recomandati cerceii patrati, dreptunghiulari sau in general cu unghiuri te avantajeaza. Nu alege cercei mici. Iti vor mari fata.
Fata inima: cercei mici, forme rotunjite, maxim medii. Poti folosi si tip candelabru, dar sa fie ovali, iti completeaza barbia. O alta alegere potrivita tie sunt cerceii in forma de lacrima.

Fata patrata: poarta cercei care atarne! Iti vor alungi fata. Dar sa fie de marime medie, cu forma unghiulara dar cu colturile rotunjite. In nici un caz cercei patrati! Accentueaza nedorit maxilarul.
Fata ovala: esti norocoasa, poti purta orice forma. Totusi, cei triunghiulari sunt perfecti pentru tine. Daca ai parul scurt, cerceii mici sunt un must. Evita cerceii prea lungi, alungesc si mai mult fata.
Fata mare spune nu cerceilor rotunzi. Alege ceva lunguiet, oval, unghiular.
Pentru un eveniment deosebit, accesoriile potrivite sunt cele negre, rotunde si discrete, atat cat sa ofere un plus de farmec femeii. Anul acesta se poarta cerceii care completeaza tinuta cu gust si nu cei care fac parte din ea.
Cerceii amuzanti
Din metal, plastic sau lemn sunt ideali pentru orice ocazie. Se gasesc in atatea forme si culori incat este imposibil sa nu gasesti vreun model care sa ti se potriveasca si de care sa nu mai vrei sa te desparti. Ai putea incerca si tu acasa sa-ti confectionezi o pereche de cercei. "

Am gasit pe internet cateva modele de cercei care mi se par extraordinari.





Ce parere aveti? Ce fel de cercei va plac?

You May Also Like

0 Comments