Search

NOTD - In love with red

by - joi, decembrie 15, 2011

Hello girls!!

Mereu am iubit oja rosie si rujul rosu.. Cred ca orice femeie ar trebui sa aiba in trusa de make-up aceste 2 produse. Oja rosie se foloseste de peste 5000 de ani. Marilyn Monroe a fost si ramane o legenda in istoria frumusetii. Mereu a folosit rosu atat pentru buze cat si pentru  unghii , culoarea contrastand cu tenul alb si parul blond..ceea ce ii dadea un aer de feminitate si senzualitate. Asadar oja rosie va fi mereu in trend si va reprezenta femeia puternica.

Zilele astea mi-am facut si eu unghiile rosii cu oja Farmasi...Pur si simplu ador acest brand..in primul rand pentru stocul diversificat de nuante , pentru rezistenta pe unghii si are si un pret modic.
Ma scuzati ca nu sunt tocmai impecabile unghiile dar le-am cam facut pe graba , atat unghiile cat si pozele si abia mai apoi le-am retusat:)





Si acestea sunt produsele folosite : 


Despre oja Farmasi am doar cuvinte de lauda...insa despre oja neagra nu am nimic bun se spus. Am ramas uimita cand am vazut cum "cade"..pur si simplu s-a decojit de pe unghie toata odata..avand forma unghiei cand a cazut:)) Destul de ciudat..:))

Voi ce parere aveti despre unghiile rosii?


You May Also Like

0 Comments