Search

Review - gel de dus crema Sephora

by - marți, decembrie 27, 2011

Hy girls!!!

Zilele astea am cam absentat si nu am postat nimic pe blog ci doar am mai citit ce ati scris voi...lenea de a face poze era mult prea mare si timpul pentru postat mult prea scurt:)
Mi se pare ca a trecut destul de repede Craciunul...as fi vrut sa mai dureze 2-3 zile dar asta e :)) Si imi pare tare rau ca nu a nins...de fapt a fulguit putin in noapte de Ajun dar nu indeajuns incat sa se depuna...insa de frig a fost destul de frig:)

Asa cum am promis am sa fac review la produsele primite pe blogul Cristinei..produse castigate la giveaway:)
Am fost entuziasmata de ele si imediat ce le-am primit m-am pus pe testat:p

Primul produs despre care vreau sa scriu e gelul de dus crema de la Sephora.
Am mai avut in trecut acest gel de dus insa aroma era de capsuni-zmeura iar acesta are aroma de lamaie. Cel de capsuni-zmeura e foarte dulceag iar acesta e foarte fresh. Daca ar fi sa aleg care imi place mai mult sincer le-as alege pe amandoua:))) Mereu mi-a placut aceasta gama de la Sephora datorita mirosurilor puternice de care sunt indragostita...insa despe hidratare nu pot sa spun prea multe, deoarece nu sunt suficient de hidratante.
Dupa ce il folosesc in baie persista mirosul gelului destul de mult timp, insa am impresia ca da pielii o tendinta de uscare. Dupa ce il folosesc , mereu ma dau cu unt de corp...asadar mirosul gelului nu se mai simte. Insa cu toate astea imi place sa stau in cada si sa "adulmec" mirosul superb al gelului de dus crema :P
Gelul este foarte cremos iar pentru a face spuma nu e necesar mult produs...insa mi-ar fi placut sa fie putin  mai gros. E destul de subtire si am tendinta sa "scap" uneori cam mult produs:)) Dar cu cat mai mult cu atat miroase mai tare:)))
Tubul este dragut si el si destul de usor de manevrat deci e ok:)

In consecinta sunt multumita de acest produs si il voi recumpara mereu in special pentru mirosul lui:) Daca ar fi sa il aleg in functie de hidratare nu cred ca as opta pentru el:)

Ingrediente


Pentru intrebari si sugestii nu ezitati sa ma contactati!! Pupici:)

You May Also Like

0 Comments