Search

Review - Gel pentru curatarea tenului Anian

by - duminică, decembrie 18, 2011

Hello girls!!

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs care mi-a placut tare mult si pe care cu siguranta o sa il cumpar dupa ce il termin. Este vorba despre Gelul pentru curatarea tenului cu antioxidanti din goji si rodii, de la Anian.

Ce spune producatorul : 

Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.

Ce spun eu : 

Despre acest produs am doar cuvinte de lauda..am fost extrem de multumita inca de la prima utilizare. Cred ca cel mai mare avantaj al acestui produs e faptul ca poate fi folosit atat pentru demachiere cat si pentru curatare. Pe produs nu e mentionat faptul ca e bun si pentru demachiere dar va asigur ca isi face foarte bine treaba. Il folosesc atat pentru demachierea tenului cat si pentru demachierea ochilor. Ce ma bucura mult e faptul ca nu imi  irita ochii si nici nu ma ustura dupa folosire.
Mirosul este unul subtil , foarte fresh si frumos si imi lasa tenul curat si vizibil mai luminos. Produsul se consuma destul de greu...pentru utilizare e nevoie doar de putin produs si face destul de multa spuma suficienta pentru demachiere si/sau curatare.
Despre ambalaj pot sa spun ca imi place mult ca e rosu :p , arata bine si e foarte practic la folosire.
Dupa cum am spus si in alte postari , tenul meu are tendinte de ingrasare si mereu trebuie sa folosesc produse care sa imi mentina excesul de sebum sub control. Cu ajutorul gelului Anian pentru curatarea tenului nu mai am probleme cu excesul de sebum si tenul meu este mai luminos.
Folosesc gelul atat seara inainte de culcare, cat si dimineata inainte de a aplica crema de fata si a ma machia.
Cam acestea sunt avantajele si despre dezavantaje nu am ce sa va spun deoarece nu i-am gasit nici un dezavantaj...
Gelul are o culoare transparenta si un miros extraordinar.

Ingrediente : 

Mod de folosire : Aplicati o cantitate mica pe fata si masati usor. Limpeziti cu apa din abundenta
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 150 ml
Pret : 22 lei
De unde il pot achizitiona : triodeluxe.ro
Nota mea : 10/10

* produsul a fost trimis pentru testare

You May Also Like

0 Comments