Search

Review - Keratina lichida by Anian

by - miercuri, decembrie 21, 2011

Hi girls!!

Vroiam sa fac de ceva timp aceasta postare...si azi i-a venit timpul:) Cu toata zarva dinaintea Sarbatorilor sunt destul de aiurita si zapacita:))
So..astazi vreau sa va vorbesc despre un produs de care sunt extrem de incantata si de care am devenit dependenta...este vorba despre Keratina lichida Anian. Parul meu este destul de dificil de tinut sub control si cu ajutorul acestui produs s-a regenerat mult si imi e mai usor sa il ingrijesc...
Am parul des si firul de par la fel de gros...si usor ondulat...sau mai bine spus "umflat" :)) Nu e nici bucle , nici intins , e undeva la mijloc si fiind des firele de par imi sunt mereu zvapaiate si stau cum vor si in toate directiile. Daca ies din casa fara sa ii fac ceva, o simpla adiere a vantului e suficienta sa ma faca sa arat like a witch .:))ehh..exagerez putin..
Ingrijirea lui imi ia destul de mult timp...samponare , aplicare balsam , aplicare masca + ulei pt varfuri , pt placa etc. Dar cu toate astea parca nu era suficient de satisfacator pentru mine...Ca sa nu mai spun de problemele cu matreata pe care le am...si cu faptul ca am si parul cu tendinta de ingrasare. Ma spal cam din 2 in 2 zile pe cap.

Deci am avut parte de suficienti nervi pana acum in aranjarea si ingrijirea parului...pana cand am descoperit keratina lichida , de care m-am indragostit imediat si de care nu am de gand sa ma dezlipesc curand asa ca o voi recumpara de fiecare data cand e nevoie.

Banuiesc ca multe ati auzit de keratina lichida, dar poate nu toate stiti ce inseamna :)
Va las mai jos o scurta descriere a keratinei.
Keratina este o proteina speciala , component major al pielii , unghiilor si pielii. Keratina este un component special pentru care ajuta la formarea parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (vant, soare etc.) keratina isi pierde calitatea originala, rezultand un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat.
sursa : sfatulmedicului.ro


Si acum sa va spun cate ceva despre keratina lichida de la Anian.
Ce spune producatorul : 

Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Previne si combate caderea parului:
• Reface parul deteriorat
• Previne si combate matreata
Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.
Ce spun eu : 
Am folosit produsul cam 1 saptamana jumatate/2 inainte de acest review pentru a ma asigura ca intr-adevar efectele sunt cele promise. In primul rand matreata s-a diminuat..nu am avut mari probleme nici inainte dar acum aproape nu mai e deloc. Si wow parul meu e in sfarsit "mai linistit" si mult mai usor de coafat. Este indicata folosirea keratinei si daca folositi placa de par pentru ca va protejeaza parul si in plus proprietatile keratinei sunt mai bine fixate in firul de par prin intermediul caldurii, deci nu trebuie sa renuntati la uscatorul de par sau la placa de par.
Mirosul este unul foarte frumos, chiar daca nu persista foarte mult. Parul e vizibil mai stralucitor si mai sanatos. Imi place mult si recipientul..e dragut si usor de manevrat. Se consuma destul de greu , fiind nevoie doar de 4-5 pulverizari.

Instructiuni de folosire : Uscati parul cu prosopul dupa ce a fost spalat si dat cu balsam. Aplicati Anian keratina lichida, apoi masati usor si pieptanati.
Uscati usor cu uscatorul de par, caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active in par. Coafati ca de obicei.


Deci in concluzie va recomand cu mare drag acest produs caruia nu i-am gasit nici un dezavantaj.
Mic rezumat :
- am scapat de matreata
- parul este mai sanatos si mai stralucitor
- placa de par nu imi mai afecteaza atat de mult parul
- miroase foarte bine
- e usor de manevrat
- coafatul e mai simplu
- nu incarca parul si nu il ingrasa

Va las un mic preview cu podoaba mea capilara...pacat ca nu am facut si o poza sa va vedeti cum arata si inainte de folosirea Keratinei lichide Anian. In poza de mai jos nu e coafat parul deloc. E facuta poza dupa ce m-am spalat pe cap si mi s-a uscat parul:)
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 250 ml
Pret : 36 lei
De unde il pot achizitiona : triodeluxe.ro
Nota mea : 10/10

You May Also Like

0 Comments