Search

Review - Lotiune igiena intima by Anian

by - duminică, decembrie 18, 2011

Hello girls!!!

Astazi am avut mai mult timp liber fiind duminica asa ca vreau sa va vorbesc despre un alt produs Anian pe care am avut placerea sa il testez. Este vorba despre lotiune igiena intima by Anian.

Ce spune producatorul : 

Testata clinic este adecvata pentru igiena părţilor intime. Conţine proteine de origine vegetală. Nu conţine coloranţi şi proteine de origine animală.
pH neutru 5,5.


Parerea mea : 
Si despre acest produs am doar cuvinte de lauda ca si de restul produselor folosite din gama Anian. Lotiunea pentru igiena intima o recomand cu caldura tuturor...cel putin eu una sunt extrem de multumita.
 Nu face multa spuma...ceea ce e foarte bine. Ma incanta de altfel ca are si un ph neutru de 5,5 , asadar nu provoaca iritatii sau alte alergii.
De multe ori ne atrag produsele care de care mai colorate si mai puternic mirositoare...insa aceste produse contin ph-uri nu tocmai indicate pentru zonele intime iar colorantii cu siguranta pot provoca iritatii care sunt urmate de senzatia de disconfort.
Lotiunea pentru igiena intima de la Anian este un gel incolor , cu un miros subtil si care va confera o stare de prospetime dupa fiecare utilizare.
Ambalajul mi se pare simplu dar in acelasi timp dragut si e usor de manevrat ceea ce e bine. Dezavantaje nu am gasit acestui produs:) Daca il incercati sper sa fiti la fel de incantate ca si mine:)
Asa cum suntem preocupate in alegerea produselor cosmetice de calitate si care sa nu ne afecteze , aceasi importanta trebuie sa o acordam si igienii intime.
Asadar va recomand cu incredere acest gel!!

Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 200 ml
Pret : 14 lei
De unde il pot achizitiona : triodeluxe.ro
Nota mea : 10/10

* produsul a fost trimis pentru testare

You May Also Like

0 Comments