Search

Review- Nivea Good-Bye Cellulite

by - luni, decembrie 05, 2011




Hello !!!
Astazi vreau sa va vorbesc despre ultima crema anticelulitica pe care am incercat-o. E vorba de Nivea Good-Bye Cellulite.
Nu am probleme mari cu celulita, dar am totusi putina si vreau sa scap definitiv de ea. Am incercat diverse firme si pana acum am fost multumita de Elmiplant cu piper...o sa ii fac review in curand.

Hmmm...sa va spun despre Nivea...well prea multe lucruri bune nu am ce sa va spun, deoarece am ramas cu gust amar dupa testarea ei.

Singurul lucru care mi-a placut sincer e ambalajul dragut si mirosul...in rest pfff...

Well...aceasta crema a fost extrem de mediatizata, iar in reclama promite multe.. Asa ca am zis sa o incerc si am cumparat-o din Italia acum ceva timp.



Ce spune producatorul:

Scapa de celulita, fara masaj in doar 10 zile!
Formula care indeparteaza si previne aparitia celulitei pentru zona coapselor, abdomenului si zonei fesiere, gelul-crema Good-Bye Cellulite are o textura usoara si un miros placut, este usor de aplicat si se absoarbe imediat in piele. Ingredientele active, L-Carnitina si Extractul din Frunze de Lotus, actioneaza de doua ori mai eficient, distrugand tesutul adipos si prevenind aparitia celulitei.

Ce spun eu :

In primul rand reclama mi se pare mai mult decat exagerata..."scapa de celulita, fara masaj!" ... adica aplici crema si gata ai scapat de celulita? De obicei crema anticelulitica se foloseste in paralel cu o dieta adecvata, cu sport si masaj atunci cand e aplicata. ..si scapam de celulita in doar 10 zile? Asa fara sa facem mai nimic? :)))

Am folosit crema in fiecare seara timp de 10 zile insa nici un efect...am zis sa ii mai acord o sansa si sa o folosesc 3 saptamani...nici un efect. Avand putina celulita, ma asteptam sa dispara rapid...deci fetele care au multa celulita nu au nici o sansa in fata acestei creme.

Un alt lucru ce nu imi place e faptul ca e sub forma de gel...Cand aplic crema pe corp, senzati
a nu e una tocmai placuta. Majoritatea cremelor anticelulitice dau o senzatie de infierbantea
la...ei bine de la Nivea Good-Bye Cellulite o sa va fie frig:))

Swatch :

Gelul are o culoare albastru deschis...
Ingrediente :
Deci , din pacate experienta mea cu acest gel nu a fost una tocmai placuta...
Despre hidratare ce pot sa va spun..?...la pretul asta se gasesc lotiuni mult mai hidratante. Nu e mare diferenta inainte de aplicare si dupa aplicare...
Cred ca ar fi buna de folosit ca gel racoritor vara:))

In concluzie : gelul promite multe si nu face mai nimic.
Nota mea : 3 (3 pt ca totusi are un miros placut:P)
Pret : 42 lei

You May Also Like

4 Comments

  1. sincer la un moment dat si eu am fost tentata sa o cumpar dar norocul meu a fost ca si-a luat-o o prietena inainte si nu am mai dat banii de pomana pt ca aceasta crema e VARZA!!!Intr-adevar cremele cu piper sunt bune, dar si cele cu ardei iute:D la mn doar astea au dat rezultate. Eu am mai amestecat piper,boia iute si ulei de masline si m-am dat pe picioare...pisca putin ce-i drept dar merita:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate...si cele cu ardei iute sunt bune...dar asta de la Nivea chiar nu e buna de nimic...hidratare prea putin si nu reduce celulita deloc..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si inca o data se dovedeste faptul ca ce e scump de cele mai multe ori e prost. Eu mi-am luat de la naturisti o crema cu ardei iute pe care am dat 10 ron, si de care am fost multumita. De ceva timp nu ma mai arunc sa cumpar o firma anume, pt ca am cam luat tepe din cauza acestui lucru.Parerea mea personala e ca homemade-urile surclaseaza total mult laudatele produse de pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu imi faceam handmade din piper si ulei de masline si apoi ma inveleam in ciolofan...si ca firma mai ieftina cel mai mult mi-a placut cel de la Elmiplant..e in jur de 16 lei

    RăspundețiȘtergere