Search

Tag - 10 greseli ce vor fi reparate

by - duminică, decembrie 04, 2011


Am vazut ca majoritatea dintre voi v-ati facut wishlist de Craciun...ei bine pe langa lucrurile materiale ce mi le doresc , vreau sa repar 10 din greselile ce le fac constant cand vine vorba de make-up si ingrijire. Am vazut acest "tag" pe un alt blog si m-am gandit sa il preiau si eu.

Nu vreau sa nominalizez eu cine sa ia tag-ul ca sa nu va stresez...asa ca oricare doriti il puteti prelua.
So..let's start

1. Mereu uit sa ma dau cu lotiune de corp....da stiu asta e o greseala destul de mare, dar uneori dupa o zi de munca fac un dus si tot ce imi doresc e patul...si deseori sar peste lotiunea de corp. Chiar daca nu dureaza mult pana o aplic, mi se pare o eternitate sa o aplic. Promit ca de azi inainte sa"nu mai uit" acest pas important.

2. Trebuie sa fac abdomene....de curand m-am ingrasat putin (pt mine e un lucru bun ca eram ff slaba)...insa nu m-am ingrasat doar unde am vrut eu si am pus si putina burtica si trebuie sa o dau jos...dar si de aceasta data lenea isi spune cuvantul...mereu spun ca ma apuc de maine , si de maine etc.

3. Nu am sa imi mai pun unghii cu gel...etapa asta aproape ca am inceput-o..acum sa vedem cat ma tine. Da..intr-adevar arata superb unghiile cu gel..darrr unghiile mele naturale sunt distruse. Le trebuie o perioada de recuperare in care sa le rasfat cu tratamente si sa le las sa creasca natural fara sa mai pun gel peste ele.

4. Am sa imi intind parul mai rar...de o vreme am devenit obsedata de placa de par si parul meu are de suferit...il intindeam cam de 2-3 ori pe saptamana si mi s-au despicat varfurile si a inceput sa cada. Promit ca am sa il intind cel mult o data pe saptamana sau mai rar...cel putin pana se regenereaza.

5. Nu am sa mai sar peste ritualul de dimineata...uff dimineata la ora 6:30 cand ma trezesc imi e asa greu sa imi fac ritualul de dimineata. De cele mai multe ori ma spal pe fata , ma machiez si cam atat. De azi inainte trebuie sa imi acord 5 minute in plus pentru a-mi spala tenul cu o spuma de curatare, sa aplic lotiunea tonica, crema de fata si apoi sa ma machiez.

6. Imi voi face cel putin o masca de par pe saptamana...dupa ce ca imi distrug parul cu placa de par, lenea isi spune cuvantul si de aceasta data cand vine vorba de masca de par. Statul cu masca de par 15-30 de minute mi se pare o povara uneori. Insa macar o masca de par pe saptamana cred ca ar fi foarte benefica si ar ajuta la regenerarea parului meu.

7. Am sa ma dau cu crema de picioare...de cand am intrat in anotimpul rece am uitat de crema de picioare pe care o aplic de-abea 1 odata pe saptamana...am sa incerc sa o aplic in fiecare zi.

8. Am sa ma demachiez in fiecare seara...ei bine asta e una din cele mai mari greseli pe care le fac uneori..pur si simplu sunt mult prea obosita si mi-e tare greu sa ma demachiez...desi nu dureaza mai mult de cateva minute demachierea. Am sa am mai multa grija cu demachierea si am sa o fac in fiecare seara.

9. Am sa imi spal pensulele de machiaj o data pe saptamana...bietele de ele zac acolo si cand ma machiez ma trezesc ca nu am cu ce... Pe ele se depun o gramada de bacterii care imi ajung pe fata... deci o data pe saptamana le voi spala toate. Inainte le spalam cand imi aduceam aminte.

10. Am sa aplic fond de ten mai rar...daca inainte nu ieseam nici pana la magazinul din colt fara sa ma dau cu fond de ten, a venit timpul sa imi mai las tenul sa respire.

Cam acestea sunt greselile ce le fac constant...o sa revin peste o luna sa va spun cum au decurs lucrurile si daca mi-am tinut promisiunile.
Daca doriti puteti sa preluati acest tag;)


Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati :)
Va pup!
By Dya!!

You May Also Like

0 Comments