Search

Review - Demachiant Bifazic Balea

by - joi, ianuarie 05, 2012

Am castigat acest produs pe blogul Cristinei , careia ii multumesc din nou si prin intermediul caruia am testat si eu demachiantul bifazic Balea. Sunt multe review-uri prin blogosfera despre el, dar am zis sa va prezint si eu experienta mea cu el:)

Demachiant bifazic Balea
Este primul demachiant bifazic pe care il am. Acesta promite sa indeparteze cu succes machiajul waterproof...insa nu pot sa ma afirm asupra acestui lucru, deoarece nu folosesc machiaj waterproof...mi se pare ca e cam agresiv :D


Ce imi place : 
- pretul : 7 lei
- indeparteaza usor si rapid machiajul
- nu imi irita ochii si nici pielea din jurul ochilor
- ambalajul..e mic si practic si imi place sistemul de inchidere, asa incat daca il iau cu mine in concediu nu trebuie sa imi fac griji ca o sa curga
- nu contine parabeni 

Ce nu imi place : 
- pacat ca se gaseste doar in magazinele DM
- cele 2 parti se separa destul de repede asa ca trebuie agitat des
- lasa pleoapele cam uleioase...insa pe mine nu ma deranjeaza, deoarece dupa demachiere folosesc o spuma de curatare

Ingrediente : 
In concluzie sunt multumita de acest produs si cu siguranta o sa il recumpar. Cand o sa ajung intr-un magazin DM o sa ma aprovizionez, avand in vedere ca nu avem DM in oras..nu as vrea sa raman fara el.

Sfat : Daca si voi "abuzati" de rimel si il aplicati in mai multe straturi va recomand ca inainte de demachiere sa   umeziti putin genele cu apa calda. Astfel se inmoaie rimelul si nu riscati sa va smulgeti genele cand va demachiati.

Pentru intrebari si sugestii nu ezitati sa ma contactati!!!
Kisses!!!:*

You May Also Like

0 Comments