Search

Review - produse Multi-Gyn

by - duminică, ianuarie 01, 2012

Hello!!!

Subiectul "igiena intima" este un subiect destul de tabu in blogosfera...cel putin eu nu am prea citit dezbatandu-se despre igiena intima. Asa cum acordam atentie tenului, parului si corpului...aceasi importanta trebuie sa o acordam si igienii intime...poate chiar mai mare. Este o parte a corpului foarte sensibila si care necesita o atentie majora si o ingrijire sporita.
In ziua de astazi nu prea mai exista lucruri tabu...la tot pasul gasim informatii despre sex, cuplu, etc...insa despre igiena intima mai putin.
Astazi o sa va prezint 2 produse destinate igienii intime de la  Vavian Pharma.

Irigator pentru spalaturi vaginale


Am folosit acum ceva timp un irigator de la o alta firma...si de vreo 2 saptamani il folosesc pe cel de la Vavian Pharma. Este foarte comod si simplu de folosit. Imi place mult ca impiedica reintoarcerea lichidului in flacon datorita supapei de silicon de la baza canulei. In irigator puteti pune diverse ceaiuri sau tabletele multy-gyn.
Tabletele multy-gyn se recomanda pentru prevenirea infectiilor vaginale si a unui disconfort vaginal
- contine ingredienti naturali fara parfum sau conservanti
- optimizeaza flora vaginala si stimuleaza dezvoltarea lactobacteriilor
- nu are efecte adverse
- tableta este dozata pentru o singura spalatura vaginala
 Ingrediente : Extract de aloe barbadensis, acid lactic, acid citric, lactoza, bicarbonat de sodiu.

Am folosit aceste 2 produse si sunt multumita de calitatea lor. Nu sunt deloc iritante si nu creaza senzatie de disconfort. 
Insa nu va recomand sa folositi un irigator zilnic...
Vaginul are un sistem de auto-curatare prin eliminarea secretiilor vaginale. In flora vaginala exista microoragnisme bune cu rol de protectie, dar si microorganisme "rele". Spalaturile vaginale dese distrug aciditatea vaginala (ph-ul) . Scaderea aciditatii vaginale da posibilitatea microorganismelor rele sa scape de sub control si acestea se vor inmulti peste masura. Aceasta inmultire necontrolata duce la aparitia infectiilor. Asa ca in loc sa faca bine, spalaturile vaginale dese fac mai mult rau.
Trebuie sa acordati atentie maxima igienei irigatorului si sa il pastrati mereu curat. Nu il lasati in baie de exemplu unde sa fie udat de fiecare data cand faceti dus, deoarece apa ajuta la inmultirea bacteriilor. Este recomandat sa il spalati cu apa fiarta si apoi racita.

Eu folosesc irigatorul in perioada dintre menstruatii insa nu mai mult de 3 zile. Unii medici recomanda folosirea unui irigator..iar altii nu.
Atata timp cat e folosit asa cum trebuie si nu abuzam de el consider ca e ok...chiar daca vaginul are proprietatea de auto-curatare..uneori e bine sa ii dam o mana de ajutor.

Tabletele multy-gyn se folosesc impreuna cu irigatorul...se pune apa calduta irigator si apoi se introduce o tableta rupta in doua.. Tableta se dizolva in aproximativ 20 de secunde, fiind urmata de o spuma usoara care dispare imediat. Apoi sa introduce irigatorul in vagin si se apasa pe tub o singura data. Nu e nevoie sa folositi intreaga cantitate.


O sa urmeze in curand un articol despre igiena intima in care voi incerca sa cuprind cele mai importante aspecte:)

Produsele prezentate le puteti gasi aici : http://www.vavianpharma.ro/
* produsele au fost trimise pentru testare

Voi folositi irigatorul? Ce parere aveti despre el?


Pentru alte intrebari si sugestii nu ezitati sa ma contactati!!!!
Pupici:*:*

You May Also Like

0 Comments