Search

Castigatoare giveaway Mazza

by - marți, februarie 14, 2012

Va multumesc tuturor pentru participare si pentru cuvintele frumoase si aprecierile pe care mi le-ati lasat :)

Inainte de a afisa castigatoarea as dori sa fac o mica precizare : De astazi inainte nu voi mai accepta sa participati la concursuri de pe conturile rudelor...indiferent ca e sotul , ca e socru etc. Ma indoiesc ca un barbat urmareste concursurile din blogosfera feminina. Nu o intind mai mult ca nu vreau sa intru in detalii. Doar ca la concursurile viitoare voi schimba putin regulile.

O sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati lasat in formular :
Dobra Castilia - O sa incep cu o intrebare, si anume ce parere generala ai despre produsele Lady's? in afara de fondul de ten stick si serul revitalizant ai mai folosit alte produse de la ei? Eu momentan folosesc Yves Rocher, dar recunosc ca ma tenteaza preturile mai scazute de la Lady's:D
R : Sunt reprezentant Lady's cam de vreo 4 ani si sunt foarte incantata de calitatea produselor si de preturile mici. Am folosit mai multe produse...la prea putine le-am facut review pe blog..dar le gasesti in categoria Lady's. Daca doresti sa te inscrii trebuie sa completezi acest formular si daca ai nevoie de ajutor sa faci comanda sau doresti sa ma intrebi despre un anume produs poti oricand sa o faci. De cand cu Lady's nu am mai prea comandat produse Avon, Oriflame etc...

chocolate_girl_valentina : Mi-ar placea daca pagina blogului nu ar mai avea bara de jos,as putea sa vad clar tot ce e trecut si in parti. Multumim!
R : La ce bara te referi ?!

Alina-Alexandra : Sincer din partea mea nu ai critici. Imi pace blogul tau. E bine organizat. As vrea daca poti sa faci o postare cu cerei de buric. Eu una nu gasesc sa imi iau din Romania, la noi in oras sunt numai aiurituri si un magazin din Romania nu gasesc pe net de unde sa imi iau. Multumesc si multa bafta in continuare.
R : As face cu mare drag o postare de acest gen...dar sincer iti spun nu am habar deloc despre cercei de buric..nu folosesc si nici nu stiu de unde sa cumperi. Cauta pe internet ca trebuie sa fie multe site-uri care vand astfel de bijuterii.

Si acum sa revenim la concurs:)
Lista de participante :

Cele care au avut 2 sau 3 inscrieri e pentru ca au trecut blogul meu in blogroll si au facut o postare despre concurs. Asa cum am spus si in postarea giveaway-ului nu am luat in considerare blogurile special create pentru concursuri :)

Am dat random listei de 3 ori iar castigatoarea e....

Felicitari draga mea!!!!
Te rog sa ma contactezi pana joi la ora 20:00 si sa imi transmiti datele de contact (nume complet-adresa-nr de telefon) si de asemenea sa imi dai si link catre bijuteria pe care o doresti. Trebuie sa alegi dintre cele de AICI care sunt pe stoc.

Va pup si va astept sa participati si la restul concursurilor active de pe blog!!!

You May Also Like

0 Comments