Search

Review - Coffee & Cinnamon

by - sâmbătă, februarie 25, 2012

Coffee & Cinnamon poate fi folosit ca sampon, gel de dus, sapun lichid bio si ingredientele de baza sunt cafeaua si scortisoara.
Este un produs care contine 80% ingrediente organice si 100% ingrediente naturale. Mi-a placut inca de la prima utilizare si asta seara vi-l prezint si voua :)
(produsul primit e sub forma de tester)
Descrierea oficiala : 

Produs bio de ingrijire a corpului si parului care asigura o curatare si o hidratare perfecta, pe tot parcursul anului. Are un efect exfoliant, anticelulitic si antivergeturi, fara sa zgarie sau sa raneasca. Este perfect pentru curatarea epidermei si revigorarea acesteia, iar cu ajutorul antioxidantilor din compozitie detoxifica organismul si il purifica.
Sampon, gel de dus, sapun lichid, adica un produs 3 in 1 ideal pentru a reface sau a mentine fermitatea intregului corp. Are proprietati puternic antibacteriene si antiseptice, fiind indicat in cazul mediilor de lucru active social, unde este necesara o igiena extrema (gradinite, scoli, spitale). Parul este acoperit de o spuma catifelata si bogata, iar corpul este rasfatat cu ingrediente organice din natura.
Ca o cafea fierbinte cu scortisoara in anotimpul rece, produsul lichid are un miros puternic de cafea si scortisoara, usor dulceag. Lasa pielea catifelata si hidratata pentru multa vreme, oferind totodata o senzatie de siguranta in mediile nesterile.
Un produs bio 100% vegan, realizat numai din unturi, uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si pulberi de cafea si scortisoara. Este 100% natural, deoarece nu contine niciun fel de chimicale, cum ar fi conservanti, detergenti sau arome sintetice. Ambalajul este biodegradabil, de aceea intreg produsul este prietenos cu mediul inconjurator.

Ingrediente : 
ulei de floarea soarelui*, ulei de cocos*, cafea si scortisoara macinate, ulei esential scortisoara, apa distilata, borax
* ingrediente din agricultura ecologica

Parerea mea : 

Fiind un produs 100% natural, l-am folosit cu incredere si nu mi-a fost teama de reactii adverse.
Are un miros extraordinar de frumos...predomina cafeaua si scortisoara bineinteles.
L-am folosit prima data, in calitate de gel de dus si isi face foarte bine treaba. Curata in profunzime, lasa pielea catifelata si extrem de hidratata. Particulele abrazive pe care le contine nu sunt deloc dure, nu "traumatizeaza" pielea. Indeparteaza foarte delicat impuritatile de pe piele. 
Ambalajul este de asemenea este biodegradabil, deci inca un mare plus.
Ma bucur tare mult ca am descoperit un produs care e natural din toate punctele de vedere.
Deci in calitate de gel de dus si-a facut bine treaba....din pacate nu pot sa spun acelasi lucru si in calitate de sampon.
Parul meu este foarte lung, foarte des si firul de par este gros. Deci am tot ce "imi trebuie" pentru un par extrem de dificil. Putine sampoane ii fac fata , nu imi fac matreata si nu il incalcesc. Desi folosesc si balsam la fiecare spalare, daca samponul nu e ok ... degeaba.
Din pacate acest produs mi-a cam incalcit parul....insa daca asupra parului nu a avut niciun beneficiu, scalpului meu i-a priit...Particulele abrazive curata foarte bine impuritatile si parul nu se mai ingrasa atat de repede. 
Pentru cele cu un par dificil ca al meu va recomand sa masati scalpul cu acest produs, clatiti parul si apoi aplicati samponul pe care il utilizati de obicei :)

Swatch : 
Se pot observa in poza particulele abrazive...
Mi-ar fi placut de asemenea sa aiba o consistenta mai groasa putin. Cand il pun in palma "se pierde" printre degete :D

Mai multe detalii despre produs gasiti AICI
Pret : 45 lei
Gramaj : 330 ml
Distribuitor : http://www.soapmill.ro/

*produsul a fost trimis pentru testare


You May Also Like

0 Comments