Search

Baton corector purificator Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary

by - miercuri, martie 14, 2012

V-am promis aici ca o sa revin cu un review la batonul corector Pure Nature Organic Tea Tree & Rosemary . Apropo..ce nume lung are:))
Am folosit produsul acum multi ani si l-am recumparat si am fost incantata sa observ ca a ramas la fel cum il stiam, dar cu trecerea anilor tenul meu s-a mai schimbat, cearcanele redau uneori oboseala si stresul de zi de zi...lucru care nu mi se intampla in adolescenta cand foloseam produsul si il consideram perfect...acum i-am gasit "nod in papura" :)))

Imi place tare mult ambalajul...e de marimea unui ruj si e foarte practic si poate fi purtat in geanta pentru mici retusuri fara sa ocupe mult spatiu.



Partea verde are rolul de a estompa roseata si de a trata cosurile. O aplic inainte de fond de ten si isi face treaba foarte bine. Cand imi apare cate un cosulet aplic produsul seara si dimineata e aproape uscat si in 2-3 zile dispare. Roseata este estompata in totalitate si va ajuta sa obtineti un look cat mai natural si fara imperfectiuni.
Partea maro e putin mai slaba calitativ. Nu are o acoperire prea mare si daca aveti cearcane pronuntate nu va face fata. 
Acesta e un machiaj la care am folosit produsul : 

E destul de ok, insa se poate si mai bine. Il aplic peste fond de ten intr-un strat destul de gros...insa cand il intind cu degetele parca se absoarbe pur si simplu in piele si cearcanele raman tot acolo in mare parte. 
 De obicei il folosesc in zilele in care nu am cearcane mari sau doar pentru mici retusuri pe parcursul zilei.

Swatch :
Textura este extrem de cremoasa, ceea ce ador si imi place la nebunie cand il aplic. Insa trebuie sa aveti grija cu el, pentru ca e destul de moale si se rupe usor. Cand il folositi nu "scoateti" prea mult produsul.

Imi place ideea de 2 in 1, insa mi-ar fi placut daca il gaseam si in varianta verde pentru ca sincer mai mult pentru asta il cumpar. Incerc totusi sa le consum constant ca sa nu se rupa :))
Un alt minus e faptul ca nu gasesc niciunde lista de ingrediente...in catalog nu scrie si pe produs nici atat. Ingredientele care le stiu sunt si cele mentionate in numele produsului : extract de arbore de ceai si ulei de rozmarin...desi sunt sigura ca lista de ingrediente e mai lunga.

Are 4 g , insa se consuma destul de rapid. Daca il folositi zilnic cam in 3-4 saptamani e gata.
Costa 15 lei la pret standard, eu l-am cumparat la reducere cu 10 lei si il gasiti in cataloagele Oriflame.

Cred ca o sa il recumpar chiar daca corectorul nu ma incanta prea mult , partea verde o ador.


Ati folosit acest produs? Ce parere aveti despre el?


You May Also Like

0 Comments