Search

Ceai antistres Fares

by - sâmbătă, martie 10, 2012

Am fost destul de nervoasa astazi din cauza problemei cu adresa de mail....asta e..am luat-o de la capat..Mi-am facut alta adresa si acum contactez persoanele care o stiau pe cea veche si imi reactualizez conturile cu noua adresa..Initial nu am mai avut chef de postat...dar mi-am facut un ceai si am zis sa va povestesc si voua despre el:)

Este vorba despre un ceai antistres de la Fares pe care l-am primit de la site-ul http://vegis.ro/
Trebuie sa recunosc faptul ca inainte eram dependenta de sucuri...in special de Coca Cola...si ceai beam destul de rar. Deloc sanatos stiu... Insa de cateva luni m-am mobilizat, am inceput sa beau ceai natural si am uitat de sucuri..le beau destul de rar si atunci cu limita.
Ceaiul antistres este un produs natural. Ingrediente :

Nu contine : coloranti sintetici , arome
Preparare : peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute
Intrebuintare copii : 1-2 cani pe zi ... adulti : 2-3 cani pe zi
Atentionari : nu se recomanda in timpul sarcinii si alaptarii
Prezentare : 20 pliculete cu snur

Ma incanta de-a dreptul acest produs natural . Gustul este foarte placut si beau cam 2 cani pe zi...aproape ca e gata dar cu siguranta o sa il recumpar. Chiar daca ar avea efecte miraculoase un ceai...daca nu imi place gustul nu pot sa il beau. De exemplu ceaiul de ceapa cu care ma "indoapa" mama cand sunt racita...desi e foarte eficace, nu imi place gustul si imi da o stare de voma, asa ca optez pentru pastile :D E prima data cand beau un ceai antistres si chiar imi face placere.
O cana o beau dimineata si una inainte de somn. Va da o senzatie placut si face somnul mai usor.
Sunt o persoana destul de agitata si ma stresez din orice...si ceaiul ma "tine sub control". Nu va asteptati sa scapati de stresul zilnic...insa cu ajutorul lui veti reusi sa il ameliorati putin. E un ceai linistitor care confera o stare de bine, ma linisteste si ma ajuta sa dorm mai bine.
De multe ori am incercat sa renunt la cafea, deoarece nu imi face bine si nu am reusit....aveam dureri de cap si o stare de nervozitate in fiecare zi.
Acum am reusit sa inlocuiesc cafeaua cu acest ceai...si dupa ce il beau ma rezum la un cappuccino si ma simt  foarte bine.
Cred ca ar fi util si persoanelor care incearca sa renunte la fumat...:)
In consecinta imi place la nebunie si o sa se regaseasca mereu in dulapul meu cu ceaiuri:)

Si iata cum arata...imi place mult ca e rosu :D
Delicios, nu? :)
Va invit sa intrati pe site-ul http://vegis.ro/ , unde alaturi de alte produse naturale gasiti si o gama variata de ceaiuri delicioase pentru diverse afectiuni, sau doar pentru a va bucura papilele gustative :)

Voi cu ce ceaiuri va laudati?:D. Pe acesta l-ati incercat?

You May Also Like

0 Comments