Search

Review - crema iluminanta Bright lily & Lotiune bifazica pentru ten

by - miercuri, martie 28, 2012

Astazi vreau sa va prezint alte 2 produse primite de la Kabea . Am decis sa le fac review impreuna...pentru ca impreuna le-am folosit:)

Crema iluminanta Bright Lily
Descrierea oficiala si detalii despre ingredientele folosite gasiti aici
Primul lucru care mi-a placut a fost mirosul subtil de crin si textura care e foarte spumoasa. S-a potrivit de minune cu tenul meu care e destul de gras. Dimineata tenul meu era fin si mai luminos iar roseata a disparut cam 70%. .  Imi place tare mult crema...e foarte hidratanta si a avut doar aspecte pozitive asupra tenului meu :) Despre petele de pigmentare nu ma pot exprima..deoarece nu am.
Nu am gasit nici un alt minus cu exceptia ambalajului care nu e chiar ok... Capacul nu se inchide ermetic, deci ici colo mai intra si aer si fiind transparent lumina distruge conservantii. Insa daca e pastrata in conditii optime nu veti avea probleme...mai pe scurt e bine sa o tineti intr-un loc intunecat unde sa fie rece:) Eu am tinut-o in frigider :)
Imi place ca produsul este preparat in momentul in care se face comanda, deci vine proaspat.
Pretul este de 20 lei iar crema are 30 grame si o puteti gasi aici

Ingrediente : 



Lotiune bifazica pentru ten "Calming"

Descrierea oficiala si detalii despre ingredientele folosite gasiti aici
Imi place ambalajul pentru ca e foarte practic..are pompita si se aplica foarte usor. Daca nu era transparent era si mai bine :D Insa il pastrez si pe el ferit de lumina si la rece.
Il foloseam seara inainte de crema iluminatoare. Senzatia pe care o lasa e una placuta...lasa tenul foarte moale si catifelat.
Din cauza faptul ca am tenul gras aplic o cantitate foarte mica de produs ca sa nu il incarc prea mult. Deci e extrem de potrivita pentru tenurile uscate. Pe perioada iernii am folosit-o si sub crema de fata pentru a-mi proteja tenul de frig. Ce e drept, sebumul a aparut mai repede decat de obicei, dar cel putin am avut tenul hidratat si de sebum m-am ocupat eu :))
Pentru ca aplic putin produs pe ten, mi-a fost frica sa nu expire inainte sa il termin :)) Asa ca l-am folosit si dupa epilare pentru a evita unele iritatii care imi apar de la epilator si rezultatul a fost incantator :)
Nu va recomand sa il folositi ziua in anotimpurile calde, deoarece va produse mai mult sebum si va intra greu in piele.
Agitati inainte de aplicare si evitati zona ochilor.
Pretul este de 26 lei iar gramajul de 50 ml (recipientul are 100ml)
O puteti achizitiona de aici


Ati folosit produse de la Kabea? Ce parere aveti despre ele? Sau ce produse v-ar placea sa incercati?
Pe Kabea o gasiti pe breslo AICI

* produsele au fost primite pentru testare


You May Also Like

0 Comments