Search

Review - deodorant natural Hofigal

by - luni, martie 05, 2012

Am avut ocazia sa testez mai multe produse naturale cu provenienta de pe site-ul http://vegis.ro/ si pana acum ma declar mai  mult decat incantata.
Astazi o sa va vorbesc despre un deodorant natural pe care l-am primit exact cand aveam nevoie...o sa aflati mai jos de ce :)


Ce spune producatorul + indicatii

 Flacon x 50 ml cu pulverizator, distruge bacteriile si fungii, stagneaza in mod natural producerea de mirosuri neplacute ale corpului si asigura prospetime si naturalete minimum 24 ore, fara a afecta functionalitatea normala a pielii.

Indicatii
- se adreseaza ambelor sexe si poate fi folosit pentru igiena totala a corpului (subrat, picioare, zone intime – uz extern).
- previne si combate dezvoltarea bacteriilor (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli) si a fungilor (Aspergillus niger, Candida albicans) care produc miros neplacut si pot fi surse pentru alte afectiuni.
- nu influenteaza metabolismul pielii.
- nu produce alergii sau iritatii ale pielii.

Actiuni
- asigura o actiune indelungata, minimum 24 ore

Ingrediente : 


Parerea mea : 

Motivul pentru care l-am ales a fost ca mi-au aparut niste iritatii in zona axilei din cauza unui alt deodorant mult prea dur. Si in cateva zile a reusit sa ma scape de iritatie :)
Imi place mult ca are pompita, fiind foarte usor de utilizat. 
Absoarbe mirosurile neplacute si tine transpiratia la distanta pe parcursul intregii zile...chiar mai mult. L-am folosit si in stari mai critice cand am depus mai mult efort fizic si a facut fata cu brio. 
Un mare plus il reprezinta faptul ca nu pateaza absolut deloc hainele. Imi place sa port bluze negre de cele mai multe ori si deodorantul mereu reprezenta o problema. Insa nu a fost si cazul acestuia.
E mic si practic, iar daca mergeti la sala de fitness e potrivit sa il luati cu voi :) Va asigur ca nu o sa va para rau.
E un produs natural care nu ar trebui sa va lipseasca :)

Sunt incantata de actiunile produsului, insa e un lucru care nu imi place si anume ca nu are un miros prea placut. E un miros mai mult de medicamente. Insa e bine ca nu persista...o sa simtiti mirosul doar cand pulverizati...dupa ce produsul se absoarbe in piele nu mai miroase deloc :)

Pret : 10,75 lei
Prezentare : 50 ml
Producator : Hofigal
Il puteti achizitiona de pe site-ul  http://vegis.ro/ unde veti gasi si alte produse naturale la fel de atractive.

You May Also Like

0 Comments