Search

Review + Swatch Oh So Special Palette by Sleek

by - vineri, martie 30, 2012

Astazi vreau sa va vorbesc despre una dintre cele mai frumoase palete de make-up din trusa mea de farduri:) Asa cum spune si titlul este vorba despre paleta de la Sleek Oh So Special. Cred ca ati citit multe review-uri despre ea dar inca unul in plus nu strica :)
De cand am primit-o o folosesc aproape zilnic si nu ma mai satur de ea. Culorile sunt superbe, foarte pigmentate. Se pot crea atat look-uri naturale cat si look-uri dramatice pentru seara. Inca un lucru pe care il ador e faptul ca negru e intr-adevar negru...nu cenusiu, nu deschis...ci cel mai intens negru. Cred ca e si cel mai intens pe care il am.
Nuantele de roz sunt atat de dulci incat le combin in multe machiaje :)
Rezistenta e mare si nu se strang in pliu, insa eu folosesc si un primer pentru ca rezistenta culorilor creste si sunt si mai intense:)

Denumirile nuantelor :
Fiecare nuanta in parte e speciala , frumoasa si deosebita :)
Nu am gasit nimic care sa nu imi placa la aceasta trusa :) Nuanta "Boxed" o folosesc uneori si pentru conturul sprancenelor:p

Swatch-uri :





Ehhh...nu-i asa ca sunt superbe?:X

Paleta o puteti achizitiona de pe Mya Shop la pretul de 35 lei.
PS : Pe Mya Shop sunt reduceri de primavara. Grabiti-va si puteti cumpara paleta cu 30 lei. La reduceri gasiti mai multe palete si alte cosmetice precum NYX , Barry M etc. Click AICI pentru a intra pe site :)

Aceasta paleta mi-a deschis poftele si catre celelate paletute :D Initial le vreau pe toate dar o iau pe rand :p Urmatoarele pe care mi se doresc sunt Me,Myself & Eye  si Bad Girl :)

Voi la ce palete Sleek ravniti ?:D


You May Also Like

0 Comments