Search

Review- Tus negru Isabelle Dupont

by - luni, martie 19, 2012

Pana acum foloseam doar tus cu varful gen carioca...desi nu ma descurcam prea bine cu el, aveam impresia ca e cel mai bun dat fiind faptul ca e mai rigid si permite o aplicare mai usoara.... Insa nu de putine ori am stricat un machiaj din cauza liniei de tus :|
La ultima comanda de la Lady's mi-am luat un tus negru Isabelle Dupont care are varful gen pensula si am descoperit ca imi place mult mai mult.
Ambalajul e dragut, nimic special...nimic rau :D

Si asa arata varful :
Pentru mine e cel mai bun tus de ochi pe care l-am folosit pana acum. Pretul e foarte mic (10 lei) asa ca nu ma asteptam la multe de la el. Insa imi place la nebunie.
In primul rand aplicarea e mult mai usoara, tusul este extrem de pigmentat..e un negru intens. Se usuca rapid si rezista timp indelungat pe pleoape. Chiar si dupa cateva ore de la aplicare, culoarea e la fel de intensa si nu se estompeaza deloc.
Pensula va permite sa trasati atat linii subtiri cat si linii mai groase.
Ce tusul cu varf carioca...reuseam sa trasez doar linii mai groase..:(
Lungimea pensulei e potrivita..nici scurta incat sa nu il pot aplica bine si nici lunga incat sa imi manjesc genele cu ea.

Swatch :
In poza de mai sus am trasat o singura linie fara sa insist si se poate observa cat e de pigmentat :)

De obicei toate suntem in cautarea produselor perfecte. Pentru mine acest tus este intr-adevar perfect, nu i-am gasit nici un minus...il ador pur si simplu si presimt ca o sa il folosesc o perioada indelungata :)

Produsul poate fi comandat de pe site-ul Lady's dupa completarea acestui formular : click aici

De asemenea daca sunteti interesate, tusul se afla si in blog sale la reducere 7 lei , alaturi de alte produse la pret minim :) :click aici

Voi ce tus de ochi folositi?:)

You May Also Like

0 Comments