Search

Castigatoare giveaway Be Sensual

by - miercuri, aprilie 11, 2012

Va multumesc tuturor pentru participare si pentru cuvintele transmise :)
Inainte de a afisa castigatoarea as dori sa raspund  intrebarilor care mi-au fost adresate in sectiunea "Sugestii/Intrebari" din formular :
* Lazar Oana -
I : Vreau cateva informatii despre ingrijirea tenului cu probleme. Al meu a luat-o razna.
R : Draga Oana...intrebarea e incompleta si nu iti pot da un raspuns concret...tenul prezinta diverse probleme, asadar pentru a te putea ajuta am nevoie de mai multe informatii despre problemele care le prezinta tenul tau. Ma poti contacta cu incredere prin intermediul formularului de contact de pe blog si o sa incerc sa te ajut cu mare drag :)

* Adina-Mirabela Gavriloi
I : Sugestii : poate ceva idei de masti pe care ni le putem prepara singure acasa. Intrebare : Cu ce iti calmezi pielea iritata, dupa ce te pensezi?
R : O sa incerc sa postez si cateva idei de masti pe care vi le puteti prepara acasa. Desi stiu multe astfel de masti, le folosesc destul de rar din lipsa de timp sau lene uneori. Dar promit ca o sa va scriu despre ele :)
Referitor la intrebare...si eu am aceasi problema dupa ce ma pensez. Iata cateva sfaturi care sper sa iti fie de folos : nu te pensa niciodata dupa ce ai iesit de la dus deoarece pielea e mult mai sensibila, inainte sa te pensezi aplica pe sprancene putina crema si maseaza cateva secunde si apoi las-o sa fie absorbita in piele. In acest mod se inmoaie radacinile si pielea nu va avea de suferit si nici nu o sa te doara. Dupa ce te-ai pensat tamponeaza putin ceai de musetel pentru a calma zona si a preveni iritatiile si apoi aplica din nou o crema hidratanta. Sper ca ti-au fost de folos sfaturile si sa imi spui daca au functionat :)

* Castilia Dobra
I : Stii cumva sau ai vazut rezultate concrete in ceea ce priveste parul uscat? Pur si simplu imi iau cu penseta "foite" de pe scalp pentru ca am pielea foarte uscata. Cred ca am incercat toate sampoanele posibile si degeaba.
R : Pe langa par uscat, cred ca ai parte si de un scalp sensibil si schimband sampoanele posibil sa il fi agresat. Iti recomand samponul Klorane cu extract de bujor. De curand am aflat si eu, mi l-am comandat de pe internet si sunt foarte multumita de el. Il gasesti si in farmaciile Sensiblue. Pe langa sampon, iti recomand masca cu placenta de la Kallos care iti face parul foarte moale si costa doar 5 lei. Pe langa masca mai folosesc balsamul de par si uleiul Kallos pe care le gasesti de asemenea la preturi minime. Daca folosesti placa de par, neaparat sa folosesti protectie termica...iar uleiul de la Kallos e perfect :)
Daca il si vopsesti, fa o pauza pana isi revine scalpul si ai grija sa nu faci vreo alergie la vopsea :) Daca mai ai nevoie de sfaturi nu ezita sa ma contactezi :)

* Flavia Flv
I : Ce primer recomanzi pentru un ten cu tenta de ingrasare?
R : Si eu am tenul gras, insa nu folosesc primer ci o crema destinata tipului meu de ten si anume Sora Soarelui despre care am scris aici . Daca ai tenul cu tenta de ingrasare, cu siguranta si pleoapele sunt mai uleioase....iti recomand primerul de la Elf sau To Faced :) Eu dupa ce aplic primer aplic si putina pudra translucida si machiajul rezista mai mult :)

* Violeta Cristea
I : Ce parere ai despre pensulele profesionale de machiaj Anabelle? 
R : Nu am folosit aceste pensule, insa am auzit doar lucruri urate despre ele : le cade parul, sunt subtiri si le iasa culoarea. Daca vrei sa iti cumperi pensule de calitate si ieftine ti le recomand pe cele de la Elf care sunt doar 8 lei/buc :)

* Mariana Faur
I : As vrea sa stiu mai multe despre oje..in special despre cele NYX.
R :  O sa incerc sa postez mai multe NOTD-uri...insa ojele NYX nu le detin, deci nu pot sa imi exprim o parere despre ele:)

* Lazar Oana
I : As vrea ceva despre produsele pentru bebei.
R : Sa iti traiasca bebele Oana...insa nu pot spune nimic despre produsele despre bebei pentru ca nu am copii :D

Daca aveti intrebari sau request-uri nu ezitati sa ma contactati :*

Si acum sa vedem castigatoarea setului sexy :p




Astept sa imi trimiti datele tale (nume/prenume+adresa+nr.tel) pana vineri la ora 18:00. In caz contrar voi extrage o alta castigatoare :)

Multumesc tuturor de participare...o sa urmeze si alte surprize curand :*


You May Also Like

0 Comments