Search

Giveaway Lush

by - duminică, aprilie 01, 2012

Asa cum v-am promis zilele trecute pe Facebook, in 2 aprilie e ziua motanelului meu care face 3 ani si v-am pregatit o surpriza delicioasa :)
Cred ca de produsele Lush ati auzit majoritatea dintre voi si daca nu ati avut ocazia sa le testati pana acum va invit sa va inscrieti la concurs :)

Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de flori in stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare.



Premii :
Vom avea 3 castigatoare care se vor bucura de un set compus din cele 2 produse din imagine :

Setul contine :
1.Breath of Fresh Air – apa florala revitalizantaTrandafirii redau elasticitatea tenului, in timp ce lavanda actioneaza in 2 directii: daca productia naturala de sebum este prea mare, o tine sub control; dimpotriva, daca este scazuta, "incurajeaza" o crestere cantitativa.
             Pulverizeaza pe fata, lasa sa se usuce, apoi aplica o crema hidratanta. 
2.  Whoosh – jeleu pentru dusNe place sa schimbam imaginea cosmeticelor traditionale cu unele nonconformiste. Si pentru ca traim in vremuri in care vrem sa avem un cuvant de spus, Lush a calatorit, a cercetat si a trait momente exceptionale in diferite colturi ale lumii.
                Asa ne-a venit idea crearii unui gel de dus sub forma de jeleu cu continut bogat in suc de lamaie, grapefruit si lime pentru o aroma fructata ce te va insoti intreaga zi.
            
Cerinte : 
1. Urmareste blogul prin GFC
2. Da like paginii Lush aici si paginii de facebook a blogului aici
3. Aboneaza-te la newsletter pe blog 
4. Da share acestui concurs pe facebook
5. Sa raspundeti la intrebarea :  Care e produsul vostru preferat Lush, sau pe care ati dori sa il incercati (nume+link)


* In formular prima cerinta va fi sa va treceti numele real. Numele vostru nu va fi facut public si e cerut din motive de securitate pentru a preveni fraudarea concursului.  Va rog sa nu imi mai scrieti porecle sau doar prenume ci nume+prenume. As dori de asemenea sa rog doamnele sa nu isi mai inscrie sotii/iubitii la concurs. Daca pana acum am trecut cu vederea si am descalificat doar barbatii, acum va descalific pe amandoi :)

Sanse suplimentare : 
* Doresc sa le multumesc persoanelor care mi-au fost alaturi pana acum si am decis ca cele care mi-au oferit cel mai mult feedback pe blog sa le acord sanse suplimentare daca doresc sa se inscrie la concurs. Pe blog am postat top commenters si in functie de locul ocupat din cele 9 voi acorda sansele suplimentare : 

- Catalina = 9 sanse
- Emma Coman = 8 sanse
- Adina Mirabela-Gavriloi = 7 sanse
- Ana Maria Gurgu = 6 sanse
- Elena Oprina = 5 sanse
- Kristastips = 4 sanse
- Cosmina = 3 sanse
- Anca Mihaela Gheorghita = 2 sanse
- Juliet = 1 sansa

Concursul se incheie in data de 20 aprilie :)
Pentru a participa va rog sa completati formularul : 


You May Also Like

0 Comments