Search

March Favorites (2012)

by - duminică, aprilie 01, 2012

Asa cum v-am obisnuit pana acum la sfarsitul fiecarei luni postez produsele pe care le-am folosit cel mai des :) Multe dintre ele sunt cam aceleasi, asadar o sa postez doar produsele noi pe care le-am folosit :)

Pudra bicolora Catherine Arley
De cand sunt reprezentant Lady's cred ca e a cincea pudra deja :) Imi place la nebunie si o folosesc la orice machiaj. Intentionez sa ii fac curand un review, asa ca nu va spun prea multe acum :P

Blush L'oreal
E un blush care imi place tare mult. Il am cam din ianuarie cred, insa abia luna trecuta l-am folosit mai mult. E nuanta 265. E tare draguta culoarea si extrem de naturala. Blush-ul nu este deloc prafos si se adapteaza foarte bine cu tenul iar rezistenta lui este mare. 
Am scris si un review aici

Fond de ten L'oreal Infaillible
Mai multe detalii despre acest produs gasiti in review-ul pe care l-am scris aici
Asa cum am mentionat si in review nuanta e putin cam deschisa pentru tenul meu dar aplic peste o pudra cu o culoare mai inchisa si arata super :)

Ruj Maybelline
E nuanta 555 Glamorous Red
E o culoare tare draguta, usor mata care rezista timp indelungat pe buze. Nu se intinde si se aplica foarte usor. Il folosesc in combinatii cu un machiaj al ochilor mai natural :)

Eyeliner Isabelle Dupont
Acum cateva zile am scris un review despre el, pe care il puteti citi aici
Desi am in trusa de make-up in jur de 4-5 eyelinere de ochi, pe acesta l-am folosit cel mai des...ba chiar am abuzat de el pot spune:)) E o culoare extrem de intensa care rezista pe pleoape timp indelungat :)

Trusa No Name & Trio Avon
Trio-ul de la Avon l-am folosit in mare parte pentru machiajele nude.
Trusa no name vreau sa spun ca m-a surprins in mod special...habar nu am ce firma e..nu scrie nimic pe ea, doar catev imbarligaturi chinezesti :)) Dar fardurile sunt intr-adevar superbe. Din pacate aparatul foto nu a surprins nuantele asa cum sunt ele :( . Toate fardurile sunt sidefate iar ca si consistenta seamna foarte mult cu cele de la Sleek. Sunt extrem de pigmentate, matasoase, se aplica usor iar culorile sunt extrem de dragute:) Rezistenta intr-adevar este mai mica, insa folosite cu un primer sunt ok :) Imi plac tare mult si acum ca a venit primavara m-am bucurat de culorile superbe din trusa :) Daca sunteti interesate o sa fac si un swatch...trebuie doar sa imi spuneti :*

Baton corector purificator Pure Nature
Consider ca e un corector excelent, ascunde cu succes roseata si trateaza cosurile in timp record :)


Lotiune bifazica pentru ten si crema hidratanta cu Aloe Vera si Jojoba
Despre lotiunea bifazica am scris aici . Am folosit-o zi de zi mai bine de o luna si nu am consumat nici jumatate inca...ma grabesc sa o termin pentru ca in 2 saptamani expira :) Mi-a placut tare mult si il consider un produs excelent.
Despre crema hidratanta am scris aici . In mare parte am folosit-o dimineata ca baza de machiaj si mi-a placut tare mult :X


Vaselina cosmetica cu miere
Produsul il am de mult timp, insa abia luna trecuta l-am folosit. Vaselina cosmetica este universala si poate fi folosita pentru buze, maini sau fata. Eu am aplicat-o pe buze in fiecare si efectul a fost unul surprinzator. Se simte tare dragut pe buze, e foarte emolienta si lasa buzele catifelate. Iar mirosul este unul de miere incat cu greu ma abtin sa nu o mananc de pe buze:))


Crema Dove
Crema am cumparat-o cu revista Marie Claire. Am scris despre promotie aici
Nu am mai folosit de mult timp creme Dove si ma bucur enorm ca am descoperit-o. Mirosul si textura sunt aceleasi pe care le stiam, lucru care nu poate decat sa ma incante...
Hidratarea este una mare si am folosit-o pentru maini si parca nu ma saturam de ea. :D


Crema pentru calcaie Apidermaliv
Daca iarna am cam neglijat picioarele pentru ca le stiam in siguranta in sosetute...am zis ca e timpul sa le acord atentia necesara pentru ca nu mai e mult pana trecem la sandale si imi vreau calcaiele hidratate si moi :)

Lotiune de corp Refan
Hmmm...este o lotiune de corp care imi trezeste toate simturile. Mirosul este al parfumului J'adore Dior . Hidratarea este una ridicata, se absoarbe rapid in piele iar  mirosul persista timp indelungat. E un adevarat rasfat sa o folosesc :)

Cam astea sunt produsele noi preferate folosite in luna martie:) Sunt tare curioasa care au fost si produsele voastre preferate si mi le puteti scrie in comentarii daca doriti :)
De asemenea daca va intereseaza vreun produs in mod special dintre cele mentionate mai sus, trebuie doar sa ma anuntati si o sa revin cu swatch :)


You May Also Like

0 Comments