Search

Review - Ser No7

by - joi, aprilie 12, 2012

Initial am vrut sa scriu cu ceva timp in urma despre acest produs, dar pe perioada testarii lui mi-am schimbat parerea despre el de n ori. In momentul de fata avem o relatie de dragoste si ura. Are cateva atributii care ma incanta si cateva dezavantaje de care nu sunt prea "mandra" .
Asa arata produsul :
Ce spune producatorul :
Dovedit independent a restabili structura pielii, reducand aparitia liniilor si ridurilor profunde cu pana la 50% in doar 4 saptamani. Dupa 6 luni pielea denota a se reconstrui si in timp, elasticitatea este imbunatatita si ridurile profunde sunt vizibil reduse. Cu complexul unic pentru fermitatea pielii si pro-retinol Vitamina A pentru a ajuta la netezirea ridurilor profunde, pentru a conferi fermitate si pentru a perfectiona suprafata pielii, plus complexul nostru antioxidant pentru a proteja impotriva actiunii radicalilor liberi.

Ce spun eu :
* Ce imi place :
- are o textura siliconata, ceea ce reprezinta o buna baza de machiaj
- lasa tenul hidratat si neted
- se aplica foarte usor si se absoarbe repede in piele

* Ce nu imi place : 
- desi l-am folosit timp de o luna nu am observat nici o schimbare in bine la tenul meu
- nu il pot folosi in zona ochilor deoarece ustura foarte tare
- nu il pot folosi dupa exfolierea tenului, deoarece ma ustura tenul, ceea ce confirma faptul ca printre ingrediente exista si iritanti

In concluzie e un produs bun, care se comporta ok pe moment insa efecte benefice in timp nu am observat si nu cred ca l-as mai recumpara. Pretul este in jur de 80 de lei.

Ingrediente :
Ati folosit acest produs? Ce parere aveti?

You May Also Like

0 Comments