Search

Review masca de par Smooth and Silky by Anian

by - duminică, mai 13, 2012

Dupa cum am spus si in alte postari, parul meu e destul de dificil...se ingrasa foarte repede, am firul de par gros, e des si are tendinta de a fi foarte rebel asa ca trebuie sa ii acord o ingrijire aparte si sa aleg cu grija produsele destinate ingrijirii lui.

De aproximativ o luna folosesc masca de par Smooth and Silky de la Anian. Sunt destul de reticenta atunci cand incerc un nou produs...daca parului nu ii face bine, are mereu grija sa ma anunte prin ingrasarea lui mai rapida si prin faptul ca e mai dezordonat ca de obicei. Insa aceasta masca s-a comportat ok cu parul meu si mi-a fost de mare folos :)

Gramajul e de 250 ml si mi-a ajuns o luna. Am folosit masca de 3 ori pe saptamana iar lungimea parului meu este medie.
Consistenta e ca a unui balsam de par...e alba si e usor vascoasa.
In poza de mai sus mai aveam putina masca, acum am terminat-o.

Se aplica pe parul proaspat spalat, se lasa sa actioneze cateva minute dupa care se clateste. Eu imi spal parul, apoi il usuc putin cu prosopul  sa nu mai curga apa din el si apoi aplic masca. Daca nu il uscati  putin, odata cu apa ce va curge din par, o sa curga si masca iar efectul nu va fi cel dorit. O las sa actioneze cam 5-10 minute, timp in care ma spal pe restul corpului :)
Mirosul imi place foarte mult si ma bucur ca acesta persista o perioada mai indelungata de timp. Daca folosesc masca nu e nevoie sa mai folosesc balsam de par, deoarece imi lasa parul foarte moale si catifelat si nu are rost sa il incarc si cu alte produse :)
Imi place foarte mult cum imi lasa parul : ii reda stralucirea si e foarte matasos la atingere.
Deoarece am parul cu tendinta de ingrasare, nu am aplicat masca la radacini. De fapt nici o alta masca de par nu o aplic la radacini, din cauza faptului ca mi se ingrasa parul mult mai rapid. La fel procedez si cu balsamul. Il aplic doar pe lungimea parului si pe varfuri, evitand radacinile :)

In concluzie recomand aceasta masca, asupra parului meu a avut un efect benefic si ma bucur ca am avut ocazia sa o incerc :)

Pret : 25 lei
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere
Cantitate : 250 ml
O puteti achizitiona de aici

* produsul a fost primit pentru testare

Voi ce fel de par aveti si ce produse folositi pentru ingrijirea lui? Aceasta masca ati incercat-o?




You May Also Like

0 Comments