Search

Review - MATRICIUM

by - marți, mai 08, 2012

sursa

Cred ca va aduceti aminte de minunatul cadou pe care l-am primit de la Bioderma de 8 Martie :) E vorba despre dispozitivul medical matricum.
O prezentare generala a produsului am scris-o de indata ce l-am primit, iar acum a venit timpul sa scriu despre efectele pe care le-a avut asupra tenului meu. In cazul in care ati ratat prezentarea o puteti citi AICI .

Am fost extrem de curioasa de efectele lui si m-am asteptat la o schimbare radicala a tenului meu.
Ambalajul imi place foarte mult, e elegant si in acelasi timp igienic. Am folosit produsul aproximativ o luna. O monodoza ajunge pentru 2 aplicari. Odata desigilata, trebuie folosita in maxim 24 de ore..in caz contrar isi pierde din proprietati.
Pentru inceput foloseam jumatate de monodoza seara si jumatate dimineata....dupa care am marit "doza" si am folosit o monodoza intreaga dimineata si una seara.
Produsul nu are parfum deloc, are o constitutie usoara asemanatoare unui gel apos, iar aplicarea e facila. Se absoarbe rapid in piele, fara sa lase vreo senzatie neplacuta dupa aplicare. 

In cazul meu efectul a fost unul de lifting facial. Tenul mi s-a schimbat extrem de mult...si din fericire in bine.
Inca de la primele utilizari am observat efectele, care pe parcurs s-au intensificat.

Tenul este mult mai luminos, mult mai ferm si vizibil mai sanatos. A reusit sa indeparteze si anumite pete de la soare, iar pielea arata total schimbata. Liniile fine din jurul ochilor au fost estompate, nu mai sunt atat de vizibile. Sunt sigura ca un ten mult mai matur ca al meu, s-ar bucura de asemenea de acest produs. E o adevarata placere sa observi cum tenul efectiv intinereste si isi recapata luminozitatea si elasticitatea.

Daca folositi acest produs, nu e nevoie sa renuntati la produsele folosite in rutina zilnica. Produsul se aplica pe tenul curat, dupa care puteti utiliza crema obisnuita. Eu il lasam cam 10 minute sa ma asigur ca a fost absorbit complet in piele, dupa care aplicam crema. Desi dupa cateva secunde de la aplicare nu se mai simte nimic pe ten eu am vrut sa fiu sigura :D

Pentru mine a fost o adevarata placere, sa incerc acest produs. Pretul lui este de 199 lei. Recunosc ca la inceput mi s-a parut cam maricel...dar acum sunt sigura ca merita toata investitia. Daca stau sa calculez cati bani am dat pe produse care oarecum promit aceleasi efecte, pretul este dublu. 

Eu sunt si fumatoare...si va dati seama ca tutunul isi lasa amprente asupra tenului meu si favorizeaza imbatrinirea lui...deci cu siguranta acest produs imi este absolut necesar.

Mi-am propus ca la 3-4 luni sa cumpar cate un dispozitiv ca sa imi mentina aspectul tenului luminos si santatos si sa incurajeze reinnoirea celulara. Asadar l-am reachizitionat si deja am inceput sa il folosesc din nou.

Destul de rar, recumpar un produs....de obicei trebuie sa ma convinga intr-adevar ca merita toti banii :) Iar Matricium cu siguranta merita mult mai mult de atat si nu am de gand sa renunt la el. A inceput si mama sa il foloseasca si cu siguranta va fi incantata. Ma bucur si eu ca nu mai trebuie sa dau banii pe enspe mii de produse care promit dar nu fac nimic...

In concluzie Matricum e un produs pe care vi-l recomand cu mare drag!!!

Ingrediente : 
sursa
Ce parere aveti despre acest produs? V-ati dori sa il folositi? Sau daca il aveti cum a reactionat asupra tenului vostru ?


You May Also Like

0 Comments