Search

Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Romania

by - marți, mai 29, 2012

A trecut aproape un an de cand am inceput sa blog...privind inapoi nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si cat de multe am invatat de atunci pana acum. In privinta machiajului consider ca am avansat mult, insa mereu e loc pentru mai bine. Am invatat sa folosesc produse destinate tenului meu iar ingrijirea lui a devenit o prioritate...
Ma bucur ca am impartit experientele mele in domeniul de beauty cu voi si sper din suflet ca v-am fost de folos si v-au fost utile postarile mele si ati fost inspirate de look-urile prezentate :)

L'oreal a lansat o provocare pentru blogurile de beauty si am decis sa ma inscriu si eu :) Daca voi castiga blogul meu va fi urmarit timp de o luna de catre Cristina Bazadan , Dana Sota si Liliana Olescu . Va fi o adevarata placere pentru mine ca blogul meu sa fie analizat de catre cei mai buni si sunt sigura ca in urma acestei experiente voi avea mult de invatat.

Scoala de beauty L'oreal si-a propus sa sustina dezvoltarea nisei blogurilor de beauty si ma bucur ca a fost lansat acest proiect unic in Romania pana acum iar blogosfera romana isi primeste locul care il merita :)


Daca doriti sa va inscrieti o sa va prezint si conditiile acestui concurs : 

- blogul trebuie sa fie lansat inainte de 1 ianuarie 2012 si sa aveti minim 15 postari scrise
- e necesar ca blogul sa trateze domeniul beauty in proportie de peste 50%
Inscriere : 21 mai- 31 mai
Desfasurare concurs : 4 iunie - 30 iunie 

O sa fie alese 15 bloguri a caror activitate va fi urmarita indeaproape timp de o luna iar cele mai bune 5 vor avea ocazia sa fie invitate la scoala de beauty alaturi de specialisti in domeniu :)

M-am inscris si eu la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Romania si sper din tot sufletul ca norocul sa fie de partea mea si sa ma numar printre finaliste...si castigatoare, de ce nu? 
In 4 iunie se vor afisa cei 15 finalisti...chiar de ziua mea de nastere :D...sper sa imi surada norocul :d

Sa imi tineti pumnii:*

You May Also Like

0 Comments