Search

Tag - 10 little secrets

by - sâmbătă, mai 19, 2012

Am primit acest tag de la LaluBoutique si pe aceasta cale ii multumesc din nou ca s-a gandit la mine :) Imi plac mult tag-urile...prin intermediul lor ma puteti cunoaste mai bine :)

 1. Care e produsul care te face sa te simti extraordinar? 
Nu cred ca ma pot rezuma la un singur produs...Ma simt extraordinar cand port un machiaj complet :) Insa daca ar fi sa aleg un produs fara de care nu ies din casa ar fi rimelul :)

2. Care este secretul tau de skincare? (Un secret primit de la altcineva)
Nu fac nimic iesit din comun in ceea ce priveste ingrijirea pielii....dar un secret pe care l-am primit de la altcineva ar fi folosirea ceaiului negru. Am citit asta pe un blog...nu mai stiu exact pe unde din pacate :) La 1 litru de apa adaugati 5 plicuri de ceai negru, apoi puneti continutul intr-o sticluta cu pulverizator. Eu il folosesc pe fata si pe corp....catifeleaza pielea, ma racoreste si mentine nuanta bronzului :)

3. Impartaseste secretul tau de ingrijire a parului.
Parul meu este dificil si am spus de multe ori asta. In primul rand folosesc sampon+balsam+masca iar micul secret sa zic asa e keratina lichida. De cand am descoperit-o nu am putut sa renunt la ea...si nici nu vreau :)

4. Care este cea mai importanta regula a ta dpdv a dietei?
Nu tin dieta...deci nu am reguli. Insa cu toate astea incerc sa mananc cat mai sanatos :)

5. Impartaseste-ti secretele de miscare/sport.
Mi se pare cam ciudata intrebarea....nu am auzit pe cineva sa aiba secrete sportive :))
Din pacate timpul nu imi prea permite sa fac sport...dar am promis ca o sa incerc  ca din iunie sa imi fac un abonament la sala.

6. Ce parfum este arma ta secreta?
Ador parfumurile...le ador toate...dar cele dulci ma innebunesc.:X Imi place sa am cat mai multe pe care le folosesc in functie de dispozitia care o am in ziua respectiva. Insa am o slabiciune pentru Chanel Chance care e preferatul meu de aproape 3 ani :x.

7. Arata-ne un obiect de imbracaminte din garderoba ta care atrage mereu privirile.
Cand am scris intrebarea asta, am luat aparatul foto si m-am indreptat catre dulap....dar nu stiu ce sa aleg :))
Insa cred ca toate hainele de vara s-ar incadrea la intrebarea asta :) Majoritatea sunt rochite, fustite etc.

8. Care este bijuteria ta cea mai de pret?
Bijuteria cea mai de pret sunt o pereche de cercei de aur pe care ii am de la varsta de 3 ani...sunt primii cercei ai mei :)

9.  Cine este style icon-ul tau?
Nu pot sa spun ca am un style icon !!! De cele mai multe ori port ce imi place si ce ma avantajeaza...dar incerc sa ma inspir si din moda :)

10. Spune-ne ceva ce nu stim despre tine.
In 4 iunie implinesc varsta de 23 de ani !!!!!!!!!!!!


Sper ca v-a placut tag-ul :) Vreau sa aflu si micile voastre secrete :) Nu o sa nominalizez pe nimeni pentru tag...fetele care doresc sa il faca sunt invitatele mele sa il preia :)
Iar voi daca doriti puteti sa imi lasati intrebarile la tag in comentarii...sa vad ce mici secrete aveti voi :D


You May Also Like

0 Comments