Search

Testeaza Normaderm impreuna cu mine !!!

by - miercuri, mai 09, 2012

Intr-o postare trecuta v-am prezentat crema Normaderm de la Vichy si am mentionat problemele tenului meu. Daca ati ratat postarea o puteti citi aici.
Am primit crema, pe care o folosesc de 2 saptamani si despre care am reusit sa imi fac o parere pe care o sa v-o prezint astazi si o sa va dau ocazia sa castigati si voi una :)
Inca de cand am primit-o a devenit una din cremele mele preferate :) Ambalajul e foarte practic, igienic si se aplica usor.
Mirosul m-a dat gata : are un miros fresh, revigorant si foarte placut. Textura e una cremoasa, se absoarbe rapid in piele, lasand tenul catifelat.
Asupra tenului meu a si-a pus amprenta intr-o maniera foarte buna. In doar 2 saptamani cateva dintre problemele tenului meu au fost rezolvate.
Imi place foarte mult senzatia pe care o lasa dupa aplicare...tenul e catifelat si proaspat.
Primul aspect pe care l-am sesizat e faptul ca excesul de sebum nu mai e la fel de abundent ca inainte. Desi acum e cald si tenul are tendinta de a se ingrasa mai repede, crema reuseste sa tina acest aspect sub control.
In al doilea rand culoarea pielii s-a mai uniformizat, petele s-au estompat iar roseata a disparut.
Zona barbiei e printre cele mai dificile parti ale tenului meu...acolo se "aduna" de obicei cosurile si punctele negre. De cand folosesc crema, observ o schimbare in bine : incet, incet cosurile se retrag...insa momentan punctele negre au ramas tot acolo :)
De asemenea e si o buna baza pentru machiaj...dupa ce o aplic ma dau cu fond de ten iar rezultatul e unul finisat cu aspect natural :)
In concluzie imi place foarte mult aceasta crema si ma bucur ca a reusit sa rezolve o mare parte dintre problemele tenului meu :) Am consumat destul de putin din ea...pana o termin sunt sigura ca tenul meu va avea un aspect si mai bun.
Insa chiar si dupa 2 saptamani, aspectul tenului meu s-a imbunatatit considerabil si acum imi permit sa nu folosesc fond de ten mereu :)

Acum urmeaza un mic giveaway special pentru voi, la care voi premia 6 dintre cititoarele blogului :)

Cerinte : 
1. Da share acestui giveaway pe facebook
2. Lasati un comentariu la aceasta postare in care sa precizati problemele tenului vostru si care sunt motivele pentru care doriti sa incercati aceasta crema
In comentariu va rog sa lasati si link catre share :)

IMPORTANT : 
- Acest concurs se desfasoara simultan pe mai multe bloguri. Va puteti inscrie doar pe unul dintre bloguri. Daca va inscrieti pe blogul meu, nu aveti dreptul sa va inscrieti si pe altul
- Daca ati castigat etapa anterioara, nu aveti dreptul sa participati acum.

Concursul se incheie in data de 17 mai !!!!

6 dintre cele mai bune raspunsuri vor castiga crema hidratanta anti-imperfectiuni de la Normaderm !!!

Multa bafta si la cat mai multe inscrieri !!!

UPDATE !!!

Vor testa Normaderm : 

- Brotacell
- LaluBoutique
- Andreia Daniela87
- Adina Mirabela Gavriloi
- Elena Nalbaru
- Deia

Va rog sa imi trimiteti urmatoarele date folosind formularul de contact : 

- numele cu care ati comentat la concurs
- nume + prenume
- adresa
- mail
- numar de telefon

Va rog sa imi trimiteti datele voastre folosind adresa de mail cu care v-ati facut cont pe disqus !!! 

Felicitari fetelor!!! Sper sa va fie de ajutor crema si la cat mai putine probleme :*


You May Also Like

2 Comments