Search

Parfum Lalique Tendre Kiss

by - duminică, iunie 24, 2012

Ador parfumurile....cred ca orice femeie simte la fel. Mereu mi-a placut sa am cat mai multe, pe care sa le folosesc in functie de starea pe care o am. Insa destul de rar recumpar un parfum...poate de maxim 2 ori. Asta pentru ca ma plictisesc repede si imi place sa ma rasfat mereu cu alte arome....de la cele mai dulci la cele mai fresh.
Insa nu imi plac persoanele care "toarna" parfumul pe ele si cand trec pe langa mine ma ustura ochii de valul de miros lasat in urma. De orice lucru am abuza nu poate iesi ceva bun :)) Fie ca e vorba de machiaj, fie de parfum etc.
Ca un parfum sa fie mai intens va recomand sa il pulverizati in locurile in care aveti puls : langa ureche si la incheieturile mainilor. :)

Astazi vreau sa va prezint un parfum care are un nume superb, o culoare superba,miroase extraordinar si e potrivit pentru vara :) E vorba despre Lalique Tendre Kiss.



Parfumul a fost proiectat de catre Anne Filipo. In top are note spumante si vesele de litchi si de fructe de padure. In notele mijlocii se regasesc petalele de trandafir condimentate cu piper si nucsoara, iar baza sa ne mangaie cu note calde si foarte seducatoare de vanilie si tamaie.

E un parfum special, care emana senzualitate si il consider potrivit pentru seara, atunci cand eleganta isi face simtita prezenta.
E puternic iar 2-3 "pufuri" sunt suficiente pentru ca aroma sa se simta. Nu imi plac parfumurile "slabe" care nu sunt suficient de puternice si trebuie sa insisti ca sa se simta.

Un alt lucru care il ador e faptul ca aroma persista timp indelungat. Dupa o seara intreaga in care ma rasfat cu el, ador sa vin acasa si inca sa ii simt aroma pe piele si pe rochie.
Dupa cum puteti observa si ingredientele, e un parfum destul de dulce, de suav dar fresh in acelasi timp. Nu e  genul de parfum care iti da senzatia ca ai un topping de fructe pe tine, genul de parfum care te sufoca.

In concluzie pot sa va spun ca ador acest parfum, am devenit dependenta de el si vi-l recomand cu drag daca va regasiti in randurile de mai sus :)


Sticluta are 50 ml iar parfumul poate fi achizitionat de aici la pretul de 141 lei.
http://parfumeriamea.ro/

Care sunt parfumurile voastre preferate si pe care le folositi vara?



You May Also Like

0 Comments