Search

Police Passion (body crem)

by - luni, iunie 18, 2012

Nu am mai scris de ceva vreme despre o crema de corp...dar astazi doresc sa va prezint una dintre preferatele mele care are un nume superb si un ambalaj atragator. In randurile de mai jos o sa gasiti mai multe detalii despre crema de corp si despre rasfatul care il ofera  :)


Ambalajul e mega-sweet...roooozzzz !!!!!!!!!!


De cand o am a devenit preferata mea si de restul am cam uitat....uneori o deschid doar sa o miros.
Pentru cele care adora mirosurile dulci usor fresh e perfecta. Are un miros extraordinar care imi pare cunoscut dar imi e tare greu sa il indentific.

E o crema de corp perfecta pentru vara. Constitutia e una usoara si se absoarbe rapid in piele. In anotimpul cald nu suport cremele de corp mai grase sau unturile care se absorb greu in piele deoarece am impresia ca ma sufoc si ma fac sa imi fie si mai cald.

Si unul din lucrurile pe care il ador e faptul ca aroma persista mult timp.

Are un parfum dulce, suav si foarte feminin. Se gaseste si parfumul Police Passion care are aceasi aroma :)

Cantitatea este de 125 ml, insa este foarte economica datorita consistentei usoare deci cu siguranta vara asta o sa ma bucur de ea :)

Pretul este 32 de lei dar acum o gasiti la reducere si o puteti achizitiona la pretul de 11 lei de aici

Si pentru ca sunteti niste dragute toate, imi urmariti blogul si sunteti alaturi de mine v-am pregatit o mica surpriza in colaborare cu http://parfumeriamea.ro/ despre care o sa aflati curand :). Asadar ramaneti aproape :)


Sunt tare curioasa care sunt aromele voastre preferate si ce creme de corp folositi vara asadar sunteti invitatele mele sa imi spuneti in comentarii :)
Va pup !!!!


You May Also Like

1 Comments

  1. Ce simpatica e!!! Sunt sigura ca si mirosul mi-ar placea, dar faptul ca e roozzzz deja o ador <3

    RăspundețiȘtergere