Search

Review - Double Trouble Lash Mascara

by - joi, iunie 28, 2012

Rimelul il consider unul din cele mai importante "accesorii" in ceea ce priveste machiajul. Un look va fi mult mai bine pus in valoare daca si genele sunt spectaculoase, iar pentru zilele in care nu aveti chef pentru un machiaj mai sofisticat puteti opta doar pentru rimel si veti arata foarte naturale :)

De-a lungul timpului am incercat multe rimeluri, nu imi amintesc de vreunul care sa ma dezamageasca atat de tare incat sa nu il mai recumpar. Insa mereu sunt curioasa sa incerc si altele noi asa ca le alternez :)

Astazi am placerea sa va prezint un rimel care imi e foarte drag si e prima data cand il am : Double Trouble Lash Mascara . Trebuie sa recunosc ca la inceput nu mi-a prea placut...era destul de lichid si mereu ma murdaream in special cand eram pe fuga si o perioada l-am abandonat. Apoi am zis sa incep sa il folosesc din nou si incet, incet m-am indragostit de el. Nu mai e la fel de lichid ca la inceput, s-a facut mai gros. Problema asta am patit-o cu mai multe rimeluri care la inceput s-au dovedit a fi mai apoase, insa pe parcurs s-au ingrosat.

mascara, rimel, review

Ambalajul e dragut, e tip oglinda si are dimensiuni mai mari decat un rimel normal deoarece are 2 capete :)

review mascara

Ambele periute imi plac la fel de mult...intai o folosesc pe cea mai subtire si apoi pe cea groasa. De cele mai multe ori nu folosesc 3 straturi doar in cazul unui machiaj de seara mai sofistificat. Pentru zi ma rezum la una sau doua aplicari. 
Si niciodata nu aplic rimel pe genele de jos, uneori le "ating" varfurile cu periuta...dar asta destul de rar. Nu imi place cum arata deloc, mai ales ca am genele lungi, arata ca niste picioruse de paianjen :))


Si acum sa vedem cum a trecut testul :)


Fara mascara
Double Trouble Lash Mascara


Primul strat de rimel...prima periuta
Double Trouble Lash Mascara


Al doilea strat...a doua periuta
Double Trouble Lash Mascara

Imi place tare mult rezultatul...cu ajutorul primei periute (cea subtire) genele sunt definite si alungite iar a doua periuta (cea groasa) ofera volum. Fac o echipa perfecta :D

Nu incarca genele, nu simt ca imi "cad" pleoapele cand il port :)
Un alt plus e faptul ca se demachiaza foarte usor. Tin cateva secunde discheta cu demachiant pe ochi si apoi din 2 miscari am ramas fara rimel :))

Rimelul poate fi cumparat de pe site-ul http://www.lashem.com/ de aici la pretul de 19.99 $.
Pretul mi se pare ok, avand in vedere ca are 2 capete a cate 6 ml fiecare si e un rimel bun, deci merita :)

Voi ce rimel folositi ? :)



You May Also Like

0 Comments