Search

Active Day Cream SPF15 - Danielle Laroche

by - joi, iulie 05, 2012

M-au zapacit de tot caldurile astea...am asteptat cu atata ardoare vara, dar ce e prea mult strica... Nici sa ma machiez nu imi vine. De ceva timp machiajul meu zilnic se rezuma la rimel, gloss si uneori tus sau dermatograf. Insa imi ingrijesc tenul cu aceeasi strictete ca de obicei. Vreau sa va prezint o crema care a intrat in rutina mea zilnica si care imi e de ajutor pe caldura asta :)

Active Dar Cream SPF15 - Danielle Laroche

E vorba despre Active Day Cream cu SPF 15 Danielle Laroche :) Odata cu crema am primit cadou si o oglinda tare draguta care si-a gasit loc in porfardul meu si mi-am marit colectia :D Nu stiu daca v-am spus...insa ador oglinzile micute, care mai de care mai frumoase, cu aspect girly, sau mai elegant etc.
Aceasta are o parte cu "zoom" si una simpla. Imi e de mare ajutor cand vreau sa imi refac machiajul si sunt in deplasare si cand ma pensez :)




Crema vine intr-un borcanel usor transparent, simplu si elegant si are 50 ml. Culoarea cremei este alba si are mici "bule" de aer prin ea...nu stiu sigur daca se observa in poza. 
Active Dar Cream SPF15 - Danielle Laroche

La inceput nu am fost foarte incantata de ea....mi se parea mult prea apoasa, dar intr-un final acest lucru s-a dovedit a fi un avantaj. Fiind foarte cald afara, optez pentru creme cu o textura cat mai usoara. Nu va recomand sa folositi aceasta crema in anotimpul rece, deoarece nu ar hidrata tenul suficient mai ales daca aveti tenul uscat. Insa pentru vara e perfecta.
E foarte economica, e necesar foarte putin produs pentru o utilizare, ceea ce inseamna ca ma voi bucura de ea cateva luni bune :) O aplic pe fata, gat si decolteu.

Imi place pentru ca se absoarbe foarte rapid in piele, fara sa lase o pelicula pe ten. Dupa ce o aplic tenul se simte fresh si revigorat. Fiind o crema de zi o folosesc doar dimineata.  Uneori o mai bag in frigider inainte de  aplicare pentru un efect si mai racoros. Iar tenul devine mai luminos si arata mai odihnit.

Cand ma dau cu fond de ten, folosesc crema ca baza de machiaj si se descurca perfect. Nu imi incarca tenul si nu are nici un efect asupra excesului de sebum sau a rezistentei fondului de ten.

Ma bucur ca are si protectie solara, chiar daca are doar SPF 15 e mai bine decat deloc :D

Mirosul este destul de puternic insa nu ma deranjeaza atat de tare. Dupa 10 minute de la aplicare nici macar nu il mai simt :D
Nu o aplic in zona ochilor, deoarece aceasta zona are nevoie de o protectie mai mare si pentru asta folosesc o crema cu SPF 50. 

Ingrediente : 

Ingrediente Active Dar Cream SPF15 - Danielle Laroche


E o crema buna pe care o folosesc cu drag si imi mentine tenul hidratat pe tot parcursul zilei.
Pana acum ceva timp nu stiam de gama de produse La Duchesse insa ma bucur ca le-am descoperit. Pentru a va informa si despre alte produse va invit sa le vizitati site-ul http://laduchesse.shopmania.biz/.

Crema poate fi achizitionata de aici la pretul de 89,99 lei

Voi ati auzit de aceste produse? Sunteti tentate sa le incercati?



You May Also Like

0 Comments