Search

Fii moderna cu bani putini :)

by - sâmbătă, iulie 14, 2012

Moda se schimba de la an la an...insa nu toata lumea isi permite sa isi schimbe aproape toata garderoba doar ca sa fie in trend.
Si atunci ce facem? Pai...ne apucam sa cautam hainute dragute, moderne, la preturi accesibile. Insa de multe ori suntem dezamagite si dorintele sunt mai mari decat bugetul.
De accea m-am gandit sa va prezint un site pe care gasiti haine foarte simpatice, iar preturile sunt surprinzator de mici.

E vorba despre site-ul http://www.bobomoda.ro/ .
Daca intrati pe site in stanga o sa vedeti filtrele de cautare, ca sa gasiti cu usurinta produsul dorit. Putin mai jos puteti selecta valoarea produsului in functie de suma de care dispuneti.

O sa va prezint cateva articole care mi-au atras atentia din fiecare categorie de pret :













De asemenea pe site gasiti si reduceri care de care mai atractive :




Daca ati parcurs acest articol pana la capat, sunt sigura ca am reusit sa va conving ca se poate sa fiti moderne cu bani putini. Nu are nici un rost ca cheltuim sume mari cand la anul nu se stie daca le vom mai purta.
Am studiat si eu site-ul http://www.bobomoda.ro/ si mi-am incantat ochii cu o gramada de produse care imi plac si pe care le vreau :D

Sunt foarte curioasa ce parere aveti despre acest site si cum vi se par preturile:) Puteti sa imi lasati si link la produsele preferate :D
Voi cati bani investiti in haine si de unde vi le achizitionati? 



You May Also Like

1 Comments

  1. Sunt dragute si decente . Imi place, totodata si ce am gasit pe www.bellezzafashion.ro, mi-am luat un costum de baie si un pulover dama care mi s-au parut de calitate si chiar accesibile.

    RăspundețiȘtergere