Search

Oja saptamanii (Review - oja Avon )

by - marți, iulie 31, 2012

Nu am mai postat de mult timp o astfel de postare si chiar imi era dor. Insa asa cum v-am promis aici o sa va arat oja Avon pe care am primit-o si o sa va vorbesc putin despre ea :)

Cam asa arata pe unghii :




Nuanta este foarte frumoasa (coral reef), insa de oja nu sunt prea multumita...
Am mai avut in trecut cateva oje Avon si imi amintesc ca stateau prost la partea calitate si rezistau putin pe unghii. Asta se intampla acum cativa ani....intre timp m-am gandit ca poate s-a mai schimbat ceva...insa nu e un progres prea mare. Dupa 2 zile incepe sa se decojeasca, iar aplicarea e una tare urata.
Periuta e normala, insa e extrem de rigida si lasa dungi.
In pozele de mai sus am aplicat 2 straturi, iar peste m-am dat cu un lac incolor de la Farmasi, caruia i se datoreaza acel luciu si care uniformizeaza culoarea.

Pretul ojelor Avon e 21 de lei, insa de obicei le gasiti la reducere...10-12 lei, depinde de promotie. Mi se pare extraordinar de mult. De exemplu le compar cu cele de la Farmasi care sunt superioare celor de la Avon si costa 5 lei.
Insa, trebuie sa recunosc ca nuantele sunt foarte frumoase :)

Inainte cu vreo 2 zile sa imi fac unghiile la maini mi le-am facut la picioare si deja incepea sa se cojeasca pe la colturi, asa ca la maini am aplicat si putin sclipici ca sa ii maresc rezistenta :




Aceasta oja cu sclipici de la Gabrini e preferata mea...cred ca o am de mai bine de un an si a ramas la fel de buna ca la inceput...nu si-a schimbat deloc textura. 
Si lucrul care imi place cel mai mult e faptul ca aplicata peste orice oja ieftina sau scumpa, de calitate buna sau proasta ii mareste considerabil durata. Doar la maini am aplicat sclipici :)
Daca la picioare oja a rezistat 2 zile la maini e alta treaba :D Mi le-am facut sambata....azi e marti iar manichiura mea e impecabila, desi au trecut 4 zile: :)

Cu siguranta nu o sa imi mai indrept atentia catre ojele Avon...din pacate nu merita :(
Voua va plac?


You May Also Like

0 Comments