Search

Review - apa termala Ivatherm si Crema pentru ten gras cu tendinta acneica

by - joi, iulie 12, 2012

Iata-ne ajunse catre finalul campaniei Ivatherm :) A fost prima campanie la care am participat si a fost o adevarata placere. Am descoperit produse minunate si a fost o incantare sa le testez. 
Multumesc Trender si Ivatherm pentru aceasta sansa :)
Restul produselor vi le-am prezentat si au ramas doar 2 despre care o sa va vorbesc in acest review :)
In cazul in care ati ratat postarile anterioare puteti citi aici parerea prietenei mele despre produsele alese de ea si aici parerea mea despre fondul de ten fluid :)

apa termala, review apa termala, proprietati apa termala, apa termala ivatherm

Am mai folosit in trecut apa termala de la o alta firma, iar pe aceasta de la Ivatherm e prima data cand o incerc. Sincera sa fiu nu fac nici o diferenta intre ele....apele termale mi se par toate la fel, indiferent de brand.

La inceput eram usor confuza si nu eram pe deplin lamurita de actiunile ei.
Am citit pe ici colo ca multe fete folosesc apa termala ca sa fixeze machiajul....am incercat si eu, dar nu am obtinut nici un rezultat surprinzator. Machiajul a rezistat la fel ca inainte, fiind fixat cu o pudra ca de obicei, secretia de sebum a fost in aceasi cantitate ca de obicei....deci nu pot sa inteleg cum o apa termala poate fixa machiajul.
Insa mi se pare indispensabila in special vara...o port mereu in geanta iar cand merg la plaja ma insoteste mereu. De fapt e in preajma mea mai mereu si o folosesc de fiecare data cand simt nevoia de o racorire. In special pe caldurile astea sufoncante...e atat de placut sa te racoresti putin cand afara sunt aproape 40 de grade :|
O mai folosesc si dupa ce ma epilez pentru a trata micile iritatii si isi face treaba de minune :) 
Pe spate m-a prins cam tare soarele si ma pisca asa ca am zis sa incerc sa "ma tratez" cu ajutorul apei termale. Mi-a oferit intr-adevar o senzatie de racoare, insa nu mi-a ajutat pielea sa isi revina mai repede.
Dimineata imi place sa folosesc 2-3 pufuri pe fata ca sa ma racoresc si sa ma trezesc :))
Deseori o aplic si cand ies afara, pe strada, in statie etc. si unii se uita atat de ciudat la mine....se pare ca nu toata lumea a auzit de apa termala si au impresia ca ma dau cu spray pe fata :))) Mi se pare asa amuzant cand ii vad pe unii ce fete fac :)) Un domn chiar m-a intrebat daca nu ma ustura ochii de la spray =)))


In concluzie va recomand sa folositi o apa termala, o sa va fie de mare ajutor pe caldurile astea. 
Dupa cum puteti observa in mare parte mi-a fost de folos cand am avut nevoie sa ma racoresc si cu siguranta o sa o recumpar dupa ce termin acest tub...mai am cam jumatate :)

Produsul poate fi achizitionat de aici la pretul de 16,85 lei pentru tubul de 100 de ml si 31,78 lei pentru 200 ml

Voi folositi apa termala? Ce intrebuintari i-ati gasit? 

Crema pentru ten gras cu tendinta acneica

Despre aceasta crema nu stiu ce sa spun....am reusit sa o folosesc de maxim 5 ori si nu mai prea am tupeu sa ma ating de ea..
Desi alcoolul nu este primul in lista de ingrediente, ma ustura fata de la crema extrem de tare si pur si simplu nu rezist sa o tin pe ten.
Prima data am aplicat-o dupa ce am fost la plaja...am crezut ca imi ia fata foc... Am pus asta pe seama bronzului...am zis ca poate tenul meu e deshidratat, dar totusi la crema mea de fata obisnuita nu am avut aceasta reactie.
Dupa o saptamana, timp in care nu mi-am expus fata la soara am aplicat-o din nou si m-am bucurat sa vad ca nu ma pisca. Are un efect foarte matifiant, miroase bine si se absoarbe rapid si lasa tenul foarte fin.
M-am bucurat sa vad ca e ok...dar a doua zi cand am aplicat-o iar am simtit ca imi ia fata foc... Am crezut ca pisca cateva secunde, dar din pacate senzatia persista chiar mult si nu rezist sa suport si imi e frica sa nu ma irit. Momentan nu mi-a provocat iritatii, deoarece am indepartat-o de pe ten..
Deci nu pot sa ma exprim daca are sau nu efect asupra cosurilor...o sa mai investighez sa vad care e acel ingredient care imi vine de hac...

Ingrediente : 







Crema poate fi achizitionata de aici la pretul de 42,63 lei.

Voi ce produse Ivatherm ati incercat sau pe care vi le doriti?

You May Also Like

0 Comments