Search

Coming soon....

by - joi, august 30, 2012

Prin intermediul acestei postari doresc sa va informez despre noua rubrica care va aparea pe blog cat de curand :) Si anume "Interviuri".
De ce am ales sa fac asta? Pai hai sa vedem....
In data de 14 noiembrie 2011 am scris prima postare pe blog, total neinspirata si au urmat si altele. Luni bune am vorbit cu peretii, dar nu am renuntat si ma bucur de ce am realizat pana acum. Am inceput sa ma gandesc la un blog propriu, dupa luni bune in care am fost o simpla cititoare pe unele bloguri. Si am realizat ca imi doresc si eu un coltisor al meu...ca am ceva de spus :)

Desi acum sunt bloggerita, am ramas fidela unor bloguri si le citesc cu regularitate, desi nu comentez foarte des :) Pe unele dintre ele le citesc de la inceput...iar pe altele le-am descoperit pe parcurs :) Cateva dintre bloggeritele pe care le ador sunt in blogroll si la altele doar m-am abonat la feed ca nu cumva sa ratez vreo postare. Trebuie sa actualizez si bloggroll-ul curand.
Pe langa bloggerite, sunt si cateva fete de pe YouTube pe care le urmaresc, dar care probabil nu stiu de existenta mea, deoarece pe YT nu comentez aproape niciodata, dar sunt acolo in umbra :D

Pe fetele astea le stimez foarte mult pentru munca lor, pentru articolele de calitate si in special datorita faptului ca de la ele am invatat multe si inca invat. Si cum sunt mai curioasa din fire, m-am gandit sa le "scutur" putin si sa le pun cateva intrebari care mai apoi vor fi publicate sub forma de interviu pe blog :)

Insa nu o sa va dezvalui despre cine e vorba :) Eu bineinteles ca deja stiu cine vor fi "victimele", dar pastrez asta surpriza :) Sper sa fiti la fel de incantate ca si mine :)

PS : Daca vreuna dintre voi cititoarele mele, sunteti curioase sa aflati mai multe despre blogul meu sau despre mine, sunt dispusa sa va raspund la interviu si va astept raspunsurile pe mail :)

Ne auzim curand :)


You May Also Like

0 Comments