Search

Fondul meu de ten preferat de la Lady's

by - luni, august 06, 2012

Fond de ten Isabelle Dupont


Iar am tras chiulul de joi :) Nu are rost sa ma mai scuz....cred ca v-ati obisnuit deja ca in weekend-uri sa lipsesc :D Pana se termina vara tot asa o sa fie :D

Astazi vreau sa va vorbesc despre unul dintre fondurile mele preferate de la Lady's, pe care l-am cumparat in iarna, insa nuanta era mult prea inchisa si il amestecam cu un alt fond de ten sau cu crema dar am tot cumparat altele si altele si am uitat de el...asta pana sambata.
Cred ca ati vazut si voi multe fete care arata de parca ar avea o masca pe fata nu fond de ten. Asta se datoreaza faptului ca isi aleg o nuanta de fond de ten prea inchis. La mine treburile au stat invers :)) Am tot fost la plaja si m-am bronzat destul de mult...incat nici un fond de ten nu mi se mai potrivea cu tenul :| Toate erau prea deschise si trebuia sa aplic prea multa pudra bronzanta ca sa ajung la o culoare ok, iar asta imi incarca tenul prea mult si nu e deloc o senzatie confortabila.
Si sambata seara cand m-am machiat am sesizat diferenta dintre fata si corp....asa ca m-am demachiat si am inceput sa caut printre fondurile mele de ten o nuanta potrvita si l-am gasit pe acesta ratacit :))
Mi-am amintit cat de incantata am fost de el si m-am gandit sa vi-l prezint si voua :)

Fond de ten Isabelle Dupont
Eu am nuanta F58.
Ambalajul imi place mult...e un borcanel de sticla rezistent si dragut cu o nota eleganta :) Ma bucur mult ca are si pompita pentru ca aplicarea e mai precisa si mai igienica :)

Fond de ten Isabelle Dupont

 Formula produsului este pe baza de apa, e un fond de ten care se intinde usor atat cu pensula cat si cu degetele.  Contine extract de aloe vera si unt de shea care hidrateaza tenul :)
Are o acoperire mare, insa cu toate astea nu incarca tenul. Rezistenta este una medie...cam ca la majoritatea fondurilor de ten pe care le-am folosit. Rezista pe ten intre 6-8 ore pe ten, insa cum am tenul gras si lucesc ca un bec cand e cald trebuie sa imi mai pudrez tenul din cand in cand.
Ce ma bucura cel mai mult e faptul ca are un aspect mat, aproape deloc lucios :)

Nici acesta nu e prea rezistent la transfer... Nu am descoperit inca un fond de ten care sa exceleze la aceasta parte si dupa ce vorbesc la telefon, ecranul sa ramana curat :)) Inca mai caut :)

Fond de ten Isabelle Dupont
Fara fond de ten                                        Fond de ten Isabelle Dupont

Diferenta inainte si dupa e destul de mare. A acoperit foarte bine defectele tenului, are un finish placut si e intr-o armonie placuta cu tenul :)
Eu mai am putin in sticluta, cred ca imi ajunge luna asta si dupa cu siguranta o sa il recumpar, deoarece imi place tare mult :)

Fondul de ten Isabelle Dupont costa 23 lei, are 35 ml si il puteti comanda de pe site-ul Lady's .
Pentru a putea comanda produse trebuie mai intai sa completati acest formular
Transportul este gratis :)

Voi ce fond de ten de la Lady's ati folosit?



You May Also Like

0 Comments