Search

Review - Gel exfoliant anticelulitic

by - miercuri, august 29, 2012

Exfolierea pielii e un procedeu important, deoarece indeparteaza celulele moarte de pe piele. Indiferent daca aveti sau nu celulita va recomand sa folositi un astfel de produs de maxim 3 ori pe saptamana. Nu il utilizati mai des pentru a nu va agresa pielea.
Asa cum tenul nostru are nevoie de exfoliere, asa are nevoie si restul corpului :) Daca aveti probleme cu celulita e recomandabil ca dupa ce va exfoliati pielea sa aplicati crema anticelulitica.

Astazi o sa va vorbesc despre gelul exfoliant pe care il folosesc momentan :


Descrierea oficiala : 
Gel exfoliant adjuvant impotriva celulitei cu ingrediente active din grefe, castan salbatic si ceai verde Matcha.
Actioneaza asupra stratului epidermic, cu o actiune de peeling pentru reinnoirea delicata a celulelor, lasand pielea hidratata si ferma. Sinergia dintre microgranulele cu extract de cuart si fructe, ajuta la eliminarea toxinelor si tonifierea pielii.

Mod de utilizare : 
Aplicati gelul pe intreg corpul, in special in zonele critice, masati timp de cateva minute si apoi indepartati rezidurile cu un prosop sau sub jetul de apa, la baie sau dus.

Swatch : 

Privind pozele veti spune ca e un simplu gel de dus...va inteleg. La fel am spus si eu cand l-am vazut prima data :) Insa particulele abrazive sunt transparente. Dupa cum puteti observa nu se vad nici in poza cu swatch...insa exista :)
Produsul nu are o compozitie apoasa deloc si este destul de economic. Il folosesc de mai bine de o luna, timp in care l-am utilizat de 3 ori pe saptamana si am consumat  jumatate. Mirosul este unul fresh, subtil, deloc deranjant.
Il aplic pe corp, masez cateva minute dupa care il indepartez cu jetul de apa si apoi folosesc un gel de dus pentru a ma asigura ca pielea moarta a fost eliminata dupa exfoliere.
Particulele sunt mici, nu agreseaza pielea si dupa folosire lasa o pielea catifelata si vizibil mai sanatoasa. E o placere sa folosesc acest produs, as "abuza" de el mai des....insa mai rarut e mai dragut :D
 
Produsul poate fi achizitionat de aici  la pretul de 68 lei.

Pentru voi e important sa va exfoliati pielea? Ce produse folositi?



You May Also Like

0 Comments