Search

Review produse bio trade :)

by - joi, august 09, 2012

Acum ceva timp v-am prezentat "bunatatile" pe care le-am primit iar astazi a venit timpul sa va prezint o parte din ele :)
Cele 3 victime de astazi sunt :


- Lapte protectie solara
- Deodorant roll-on Ginger
- Gel de dus bio Bubble Gum pentru barbati

Deodorant roll-on Ginger
Ambalajul e dragut si vesel si nu poate decat sa ma incante :) Are un miros placut de menta, care confera o senzatie racoritoare de prospetime.
Este transparent si nu pateaza deloc hainele. De asemenea este extrem de eficient impotriva transpiratiei...l-am folosit atat in cele mai calduroase zile, cat si atunci cand faceam sport si a facut fata cu brio.
Au fost zile in care am plecat grabita si imi simteam zona extrem de uda...iar sub haine se usuca foarte greu deodorantul, de accea va recomand sa il aplicati inainte cu 10-15 minute de a va imbraca.
Insa, inainte de a va imbraca trebuie mai intai sa asteptati sa se usuce. In caz contrar senzatia de "ud" va deveni destul de incomoda.
In mod normal cand nu fac efort, zona e perfect uscata, nici urma de transpiratie. Insa cand il folosesc atunci cand fac sport, incep sa transpir si nu mai face fata, dar mirosul il tine la distanta, doar ma umezesc la subrat.
In concluzie pot sa spun ca imi place tare mult si acum il iau pe el in geanta cu mine, deoarece are un ambalaj facut in asa fel, incat e extrem de usor :)
Il puteti achizitiona de aici la pretul de 29 lei.
Ingrediente: Aqua (Water), Pseudotsuga menziesii (Balsam oregon) water*, Salvia officinalis (Sage) leaf water*, Glycerin, Xanthan gum, Benzyl alcohol and Dehydroacetic acid, Lauroyl lysine, Mentha arvensis (wild mint) leaf oil*, Zingiber officinalis (ginger) root oil*, Bambusa arundinacea stem extract, Cedrus atlantica (cedar) wood oil*,  Aniba rosaeodora (rosewood) wood oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Cupressus sempervirens (Cypress) oil*, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil*, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Benzyl benzoate, Farnesol.


Lapte cu protectie solara SPF 30
Initial este un produs destinat pielii sensibile a copiilor, dar asta nu m-a oprit sa il folosesc ci chiar m-a determinat sa o fac, deoarece nu imi poate crea reactii adverse.
Este foarte important sa folositi protectie solara. Soarele este din an in an mai nociv. Puteti risca sa faceti boli de piele si sa va alegeti cu pete de la soare de care nu o sa mai scapati.
Acest produs in folosesc pentru fata si il aplic in fiecare dimineata, iar daca merg la plaja il reaplic de mai multe ori in decursul zilei.
Are o textura mai densa, se intinde putin cam greu si pana este absorbit complet de piele lasa o pelicula usor albicioasa pe piele. Nu contine parfum si alergeni :)

Produsul costa 75 lei, are 75 ml si il puteti achizitiona de aici.



Ingrediente: zinc oxide and caprilic/capris triglyceride, aqua, dicaprylyl carbonate, titanium dioxide, alcool lauryl glucoside and polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate and glycerin, mentha piperita water, glycerin, caprilic/capric triglyceride, cocos nucifera, gardenia tahitensis, pongamia galbra seed oil, polyglyceryl-2 stearate, xantham gum, tocopherol, glyceryl caprylate, citric acid, polyepsilon-lysine.


Gel de dus bio Bubble Gum pentru barbati
Cu acest produs m-am rasfatat din plin :D Cred ca v-am spus deja ca imi plac toate produsele de barbati....dar cum nu pot folosi parfum barbatesc sau alt produs din motive evidente, din cand in cand imi place sa ma rasfat cu un gel de dus conceput pentru special masculina.
Insa Bubble Gum, nu are deloc un parfum specific barbatesc, ci un miros dulce fructat si aduce a guma.
Face o gramada de spuma placut parfumata, care ma invaluie si imi rasfata simturile si e foarte hidrantant.
M-am bucurat atat de mult de el, incat am dat la o parte restul gelurilor de dus si l-am folosit doar pe acesta, incat mai am foarte putin :(

Daca sunteti fane a gelurilor de dus, cu siguranta v-ar placea acest produs si l-ati adora la fel ca mine :D

Puteti achizitiona produsul de aici  la pretul de 25 lei :)

Ingrediente: Aqua (Water), Pseudotsuga menziesii (Balsam Oregon) water*, Sodium cocoamphoacetate and glycerin and Lauryl glucoside and Sodium cocoyl glutamate and Sodium lauryl glucose carboxylate, Caprylyl capryl glucoside, Glycerin, Xanthan gum, Dehydroacetic acid and benzyl alcohol, Lactic acid, Parfum (Fragrance), Sodium chloride, Potassium sorbate, Water and Glycerin and Paullinia cupana (Guarana) fruit extract*, Limonene, Citral.

http://www.bio-trade.ro/


You May Also Like

0 Comments