Search

Produsul care imi rasfata toate simturile...

by - luni, septembrie 03, 2012

Vroiam de ceva timp sa fac acest review, insa abia acum m-am mobilizat. Daca o sa am tendinta sa exagerez, va rog sa ma intelegeti...acest produs m-a fascinat de-a binelea.

Este vorba despre "Lapte de corp cu unt de Karite si Verbina". Deoarece ma declaram o fana innraita a lotiunilor de corp, sa imi fie rusine ca nu am descoperit verbina pana acum :))


La primul contact cu produsul, nu mi s-a parut nimic interesant, probabil din cauza ambalajului. Dar o sa invat sa privesc mai departe de asta :). Cand l-am deschis am ramas fascinata....are un miros foarte puternic de lamaie si nu e deloc un miros artificial. E ca si cum m-as unge cu lamaie pe tot corpul :)) Un deliciu.
Are o constitutie extrem de usoara, putin apoasa si se absoarbe rapid in piele. Eu dupa ce fac dus nu ma sterg niciodata cu prosopul. Nici pe fata, nici pe corp. Iarna imi iau pe mine un halat moale pana ma usuc si vara stau dezbracata pana ma usuc. Nu stiu de unde am fixul asta, dar cert e ca nu ma inteleg prea bine cu prosopul :))

Lotiunea o aplic pe pielea umeda, imediat ce ies de sub dus, in cateva secunde am aplicat-o si ma pot bucura de o piele hidratata. Cand o aplic mirosul puternic persista in toata camera. Insa mi-ar fi placut ca mirosul sa persiste mai mult...din pacate se pastreaza pe piele maxim 2 ore. Acesta e singurul dezavantaj pe care il are.
La cat de puternic miroase, dupa ce am aplicat-o prima data, puteam sa jur ca va persista o vreme buna... Insa senzatia de piele hidratata se mentine :)
Imi placea tare mult sa folosesc lotiunea dupa ce veneam de la plaja. Eram incinsa toata, faceam un dus, o aplicam si imi conferea o senzatie extrem de racoroasa si de fresh :)

Pretul e destul de maricel (75 lei), insa eu zic ca merita. Il folosesc de o luna si nu am consumat nici jumate. Cu siguranta cand o sa il termin o sa il vreau iar :))

Ingrediente : 

Swatch : 

Produsul poate fi achizitionat de aici .

Sunt foarte curioasa daca voi ati folosit vreun produs cu verbina. Daca da, va rog sa imi spuneti si mie :D



You May Also Like

0 Comments