Search

Review - BB cream No7

by - marți, septembrie 11, 2012

De curand am primit propunerea de a testa noul BB cream de la No7. Nu am stat pe ganduri si am raspuns afirmativ. In special pentru ca eram extrem de curioasa de acest produs si ador toate produsele acestui brand pe care le-am incercat pana acum.
Inainte nu dadeam foarte mare atentie acestui gen de produse (bb cream), insa acum le consider utile si de nelipsit din colectia mea de machiaj.
Nu am fost dezamagita de nici un produs No7, iar bb cream-ul lansat a fost pe masura asteptarilor mele. Daca sunteti curioase sa aflati mai multe despre acest produs va invit sa parcurgeti acest articol :)

BB cream No7
In farmaciile Sensiblu gasiti bb cream-ul in 3 variante in functie de tipul de ten : Dry/Very Dry , Normal/Dry,  Normal/Oily.

Eu am varianta Normal/Dry :

BB cream No7
BB cream No7

Nuanta pe care o am e Medium si se adapteaza perfect tenului meu. Produsul are 40 ml, un miros extrem de subtil si vine ambalat intr-un tub de plastic.
Nu incarca tenul deloc si confera un aspect natural. Are o consistenta usoara si se intinde foarte bine. Puteti folosi si pensula pentru a-l aplica, insa eu am preferat degetele, deoarece e ca si o crema usoara si se aplica mai rapid cu degetele.
Nu oxideaza pe ten si se absoarbe imediat ce e aplicat, uniformizand culoarea tenului.

Acoperirea este una medie si rezista cateva ore bune pe ten. 
Un alt plus e faptul care SPF 15, desi nu e foarte mult e bine ca exista :D Oricum inainte de a aplica orice alt produs pe fata folosesc o crema cu protectie solara 30 sau 50, in functie de vreme :)

Nu usuca deloc pielea si o mentine hidratata pe tot parcursul zilei.

Dupa cum puteti vedea sunt extrem de multumita de acest produs, imi place la nebunie...dar ce e mai bun am lasat pentru final. :D

Bb cream No7 e rezistent la transfer. E un lucru pe care il caut de mult timp la un bb cream sau la un fond de ten. Dupa ce il aplic "se face una cu tenul" si nu se ia pe haine sau pe telefon. Ei bine, asta e o treaba care ma face fericita :D Si cu siguranta o sa ma asigur ca de acum incolo nu o sa lipseasca din colectia mea de machiaj :)

Ingrediente : 

Ingrediente BB cream No7

Si iata cum arata pe ten : 

Swatch BB cream No7
no make-up                                                                                                                                                   bb cream No7

Imi place tare mult rezultatul. Bb cream-ul are un subton maroniu, uniformizeaza tenul si ii confera un aspect natural.

Produsul il gasiti in farmaciile Sensiblu la pretul de 69,99 lei. Daca aveti card il puteti cumpara cu reducere :)

Ce ziceti, va tenteaza? :)


You May Also Like

0 Comments