Search

Review produse Astor - concealer & lipstick

by - joi, septembrie 20, 2012


De curand v-am prezentat pudra si blush-ul de la Astor, intr-o postare pe care o gasiti aici. Acum vreau sa va vorbesc despre alte 2 produse de la aceasta firma pe care le detin.

Lipstick :
Un ruj superb, intr-un ambalaj elegant negru :)

Nuanta :

Este o nuanta superba, de care m-am indragostit atat de tare incat l-am folosit aproape zilnic. Are o textura cremoasa si nu usuca buzele deloc. Insa daca aveti buzele uscate, inainte sa aplicati produsul trebuie sa le hidratati, deoarece cojitele sunt scoase in evidenta si arata urat.
Nu rezista foarte mult pe buze si trebuie reaplicat destul de des daca beti, mancati etc..
Am mai avut rujuri de la Astor, dar parca nu erau asa frumoase ca asta :D 

Swatch : 


Concealer :


Un produs bun...dar e o nuanta extrem de deschisa pentru tenul meu. Este nuanta 001 Ivory, cea mai deschisa culoare din cele disponibile.
De obicei aplic concealer-ul peste fond de ten, insa folosind acest produs imi e imposibil, deoarece e cu  2 nuante mai deschis ca fondul de ten si se observa o diferenta prea mare. 


Are o putere de acoperire medie spre mare si il folosesc atat pentru estomparea cearcanelor, cat si pentru corectarea diverselor imperfectiuni de pe fata. Are o rezistenta buna si cel mai important nu se strange deloc in liniile fine. Are o textura cremoasa si nu usuca deloc zona ochilor.
E un produs bun...pacat ca nu e ok nuanta asta pentru mine :D



Se vede si in poze, ca are o nuanta mult prea deschisa pentru tenul meu, dar nu e nici o problema atata timp cat il aplic inainte de fond de ten :)

In concluzie ma declar multumita de aceste produse, in special de ruj, pe care il ador :)


Voua ce produse Astor va plac? :)

You May Also Like

0 Comments