Search

Get the London look :)

by - vineri, octombrie 19, 2012

Cred ca v-am plictisit deja de cate ori mi-am cerut scuze pentru absenta de pe blog... De data nu o sa o mai fac si sper sa nu va suparati ca o sa postez mai rar. Din pacate nu tine de mine si incerc sa ma conformez :)

In aceasta postare vreau sa va prezint 2 produse de make-up noi in colectia mea, care imi sunt tare dragi :)


O sa incep cu creionul, deoarece pe acesta l-am folosit zilnic :)

Creion pentru ochi Aden Cosmetics (nuanta - choco latte)


Este un creion cu mina care este destinat pentru conturul ochilor. In acest sens l-am folosit foarte putin...asta pentru ca nu imi place cum arat cu ochii conturati in nuante de maro. Am impresia ca ma face palida si imi scoate cearcanele in evidenta.
Insa de cand l-am vazut pe site stiam deja la ce anume il voi folosi :D Asa ca l-am utilizat pentru conturarea sprancenelor. E nuanta perfecta pentru mine :)
Mina este foarte moale, se consuma greu si este foarte rezistent. Creionul este waterproof iar rezistenta lui este una mare. In unele zile il fixam cu fard in alte zile il lasam doar pe el si nu am intampinat probleme. Fiind waterproof se demachiaza putin mai greu, dar daca folositi un demachiant bifazic nu o sa aveti probleme :)

Swatch : 

Produsul poate fi achizitionat de aici la pretul de 12 lei :)

Fard de pleoape Rimmel London (nuanta - 016 Urban Flower)


Nuantele sunt absolut superbe :x


E o paleta mica cu 4 culori insa suficient de versatila pentru a crea mai multe machiaje. Culorile sunt sidefate iar consistenta fardului este una cremoasa, deloc prafoasa.
De asemenea sunt foarte multumita si de pigmentatie. Culoarea mea preferata e cea din dreapta sus. Acel rozaliu e absolut superb :)
Am folosit acest quad destul de des, incat sa ma declar multumita de calitatea lui. Daca inainte de a va machia aplicati si un primer puteti fi sigure ca veti avea un machiaj impecabil intreaga zi :)

Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant ca nuantele sunt superbe :D De accea am facut si swatch-uri ca sa va convingeti :p



Superbe, nu? :D

Produsul poate fi achizitionat de aici  la pretul de 18 lei :)


 Acestea sunt 2 produse noi in colectia mea de make-up si de care m-am indragostit la prima vedere :) De la Rimmel London am mai folosit produse si stiam ca sunt calitative, insa e prima data cand folosesc produse Aden Cosmetics si intentionez sa imi achizitionez si altele :)
Cele 2 produse pot fi cumparate de pe site-ul http://www.rimeri.ro , unde gasiti o gama variata de produse pentru toate gusturile si buzunarele :)

Ce parere aveti despre cele 2 produse prezentate? :)

You May Also Like

0 Comments