Search

Redecoram in continuare :)

by - marți, octombrie 23, 2012

In articolul precedent v-am prezentat cateva perdele pe care am pus ochii de curand :)

Si cum noi femeile nu punem ochii doar pe cateva produse, revin cu partea a doua a articolului ca sa va prezint alte produse care ma incanta :)

Am gasit o cuvertura de pat DOWENDY care mi se pare magnifica. Cred ca nu as vrea sa ma mai ridic din pat :))


Albul imi inspira curatenie iar floricele desenate imi confera o stare de bine :) E deosebita si inspira eleganta. Am mai vazut ici colo cuverturi si lenjerii de pat din saten...dar oricat de bine ar arata, va spun sincer ca nu ma incanta. Aluneca, se sifoneaza repede, se agata etc.

Si daca tot am ales modelul asta de cuvertura am ochit si o draperie VANIACOR care sa se asorteze cu floricele mov :)


Ador draperiile pentru ca mi se par mai elegante si mai frumoase. Sunt satula de clasicele jaluzele albe... Modelul acesta mi se pare chiar frumos si se potriveste de minune unei camere spatioase. Daca geamul e unul mare, atunci e perfect :)

Si ca sa inchei intr-o nota vesela, o sa va arat si o perdea de copii FROPABOR. Nu, nu am copii....dar ador articolele dedicate lor. Chiar si in magazine, tajnesc dupa astfel de produse. Cand o sa am un copil cu siguranta va avea cea mai frumoasa camera din lume :)


Nu-i asa ca e frumoasa? E vesela si comica...insa cred ca ar merge mai degraba pentru baietei. Pentru fete as opta pentru nuante de roz, cu siguranta :)
Chiar si asa va spun drept mi-ar place sa o cumpar pentru camera mea :)) Dar cum o impart cu iubitul meu nu se prea poate :)). Nu de mult, am intrat intr-un magazin si mi s-a pus pata pe un covor superb, colorat cu Mickey Mouse...mi-l doream din tot sufletul :)) Insa dragul meu iubit a strambat din nas si am renuntat...dar daca era cu Hello Kitty, clar nu plecam de acolo fara covor :))


Voua cum va place sa decorati si care dintre cele 3 articole de mai sus va place mai mult? :)

You May Also Like

0 Comments