Search

Rezolva problemele tenului gras/mixt cu Bioderma

by - sâmbătă, decembrie 01, 2012

Cred ca toate ne dorim un ten perfect...insa e cam greu sa il avem, nu? Eu eram de-a dreptul terorizata de fiecare punct negru, fiecare cos...pe scurt de orice mic defect al tenului meu. Insa acum am invatat sa il accept asa cum e si oferindu-i ingrijirea de care are nevoie multe dintre probleme au fost rezolvate. Dar de aici pana la a avea un ten perfect e cale lunga :)).
Una dintre marile mele probleme sunt micile cosuri care mai apar si excesul de sebum.
Astazi o sa va prezint 2 produse pe care le folosesc de aproximativ o luna si care imi sunt de ajutor pentru a tine sebumul sub control :)

Despre produse Bioderma, am mai scris si cred ca deja stiti cat de mult le ador :)

Pentru a-mi curata tenul am folosit Bioderma H2O
Bioderma H2O

Primul plus pe care il acord acestui produs este pentru ambalajul rezistent si practic. Ma bucur ca acum gasim solutia micelara si in recipiente de 100 ml, fiind potrivite pentru calatorii :). Aproape am terminat produsul, insa o sa pastrez ambalajul, deoarece presimt ca imi va fi util :)
Am folosit produsul dimineata si seara. Intai am folosit demachiantul meu obisnuit si apoi mi-am sters tenul cu Bioderma H2O pentru a indeparta urmele de machiaj si excesul de sebum. Nu l-am folosit in zona ochilor, deoarece contine si parfum. Desi parfumul este intr-o cantitate mica, zona ochilor imi este sensibila si uscata si nu am vrut sa risc. 

Bioderma H2O

Ingrediente : 
AQUA/WATER, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).


Urmatorul pas este aplicarea produsului Sebium Pore refiner.
Sebium Pore refiner

Chiar am fost incantata cand am primit acest produs...eram curioasa cum se va comporta si cat imi va fi de ajutor in lupta cu excesul de sebum.

Ce spune producatorul : 
Sebium Pore refiner este un corector concentrat pentru un ten gras/mixt cu porii dilatati.
- imbunatateste aspectul pielii : redefineste si regleaza textura pielii, o curata si inchide porii. contine un agent dermatologic cu efect astrigent, care limiteaza secretia de sebum si reduce dimensiunea porilor.
- indeparteaza punctele negre datorita acidului sacilic
- neutralizeaza aspectul lucios al pielii prin actiunea unica microparticulelor originale
- absoarbe surplusul de sebum

Sebium Pore refiner

Si in acest caz ma declar multumita de ambalaj care este practic si igienic. Produsul are 30 ml si este foarte economic. Putin produs este suficient pentru intreaga fata. L-am aplicat in zona T, unde excesul de sebum isi face de cap de-a binelea. Se intinde usor, intra repede in piele si lasa tenul catifelat, conferindu-i un aspect mat. Poate fi folosit cu succes si ca baza de machiaj, insa acum fiind iarna tenul meu are nevoie de ceva mai multa hidratare si aplic si o crema. 
Imi e de mare ajutor, deoarece imi neutralizeaza aspectul lucios al pielii, tenul meu nu mai secreta atat de mult sebum, prin urmare nu mai lucesc ca un bec dupa doar cateva ore dupa ce m-am machiat :)).
Porii dilatati nu au disparut, insa am observat o evolutie. Sunt mult mai curati, sunt inchisi si prin urmare fondul de ten nu se mai aduna unde nu trebuie :).
Imi pare rau ca nu am descoperit produsul si in vara, cand as fi avut mare nevoie de el :). Dar nu e problema, pentru ca de acum o sa ma asigur ca o sa il am mereu. Ma bucur cand gasesc produse care imi sunt potrvite si carora le raman fidela :).

Ingrediente 
WATER/AQUA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID, DODECYL GALLATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SILICA, TRIDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).


Ati incercat aceste produse? Daca nu, v-am facut curioase? :)

You May Also Like

0 Comments