Search

Interviu cu Alina lui Brumarel

by - miercuri, decembrie 05, 2012

Astazi avem o noua invitata in rubrica "Interviuri" :). Am ales bineinteles tot o bloggerita draga mie pe care o urmaresc frecvent. Este vorba despre Alina lui Brumarel. De ce imi place blogul ei? Ei bine cand ma gandesc la blogul ei, ma gandesc la un loc parfumat. In multe review-uri ne ademeneste cu ceaiuri aromate, cu lotiuni de corp si geluri de dus parfumate...ma iau toate poftele cand ii citesc postarile :)). Pe langa asta o apreciez pentru sinceritatea cu care scrie review-urile.

Ii multumesc tare mult pentru ca a acceptat invitatia mea de a-mi raspunde la cateva intrebari si va invit sa cititi ce a raspuns :)

1. Pentru inceput spune-ne cateva lucruri despre tine si despre blogul tau.
:) Intotdeauna imi vine foarte greu sa ma caracterizez, am impresia ca uit lucrurile esentiale. Sunt un om, care mai si scrie cate ceva din experientele lui. 

2. Ce te-a motivat sa iti deschizi un blog?
Am vrut sa aduc in atentie produse despre care nu vorbea nimeni, dar pe care le vedeam zilnic in jurul meu.

3. Ti-ai facut prieteni prin intermediul blogului tau?
Da, am intalnit cateva fete deosebite pe care as vrea sa le cunosc si viata reala si care au fost alaturi de mine.

4. Ce parere ai despre online-ul romanesc si ce impact crezi ca are asupra publicului?
Uneori il ajuta, alteori il bulverseaza. Din pacate, cititorul cauta pe google parerea despre un produs, vine pe blog, citeste articolul si de multe ori il ia de bun, in loc sa caute putin prin blogul respectiv si sa vada cat de bine se potriveste cu posesorul blogului. Asta e cheia de a-ti gasi bloggerul preferat si de a trage invataminte din randurile noastre.

5. Care a fost primul blog pe care l-ai urmarit si care este acum preferatul tau?
Imi aduc aminte inceputul nebuniei :)). Tot auzeam de blogosfera, asa ca m-am apucat sa caut pe google si am dat de un blog care nu mi-a placut deloc. Nu era pe gustul meu, desi produsele prezentate erau destul de interesante. Am ramas destul de nedumerita de fenomen, dar dupa alte cateva luni am inceput sa le descopar. Habar n-am pe care l-am citit prima data, dar apoi am trecut din blogroll in blogroll, am descoperit vreo 50 de fete si tot intram sa vad ce au mai scris :)). Imi aduc aminte de o duminica: m-am trezit la 9 si am stat pe bloguri pana la 6 seara. Atunci mi-am dat seama ca m-a prins microbul. Totusi, a durat inca vreo7 luni pana l-am deschis pe al meu.

6. Ai avut perioade sau momente in care ti-ai dorit sa renunti la blog?
Nu, dar am cateva momente cand vreau sa o las mai moale cu postarile zilnice. Uneori devine obositor, dar apoi ma gandesc cum eram si eu suparata cand blogeritele preferate nu postau :)).

7. Esti multumita de feedback-ul pe care il primesti sau crezi ca munca ta ar trebui sa fie mult mai apreciata?
Da, ma declar multumita. Am urcat mult in ultima vreme, insa eu ma bucur cel mai mult la comentarii si vizualizari, apoi gfc si clasamente :). Dar intotdeauna e loc si de mai bine.

8. Participi si la alte proiecte online sau te dedici doar blogului?
Momentan, doar blog.

9. Cateva sfaturi pentru fetele care cocheteaza cu blogger-ul ?
Daca simti ca ai ceva de spus, deschide-ti blog! Nu conteaza ce zic X si Z, conteaza ceea ce simti tu. 

10. Din punctul tau de vedere, ce greseala crezi ca fac cel mai adesea bloggeritele?
Prea multe concursuri. E frumos sa-ti premiezi cititoarele, dar risti sa fii vanata doar pentru castiguri.

11. Inafara de blog, mai ai si o alta pasiune?
Da, bineinteles: imi place sa calatoresc, sa citesc si sa fac planuri :).

12. Care e cea mai mare satisfactie pe care ai avut-o datorita blogului?
Au fost mai multe momente: incepand cu primul comentariu si primul articol care a adunat 100 de vizualizaritot timpul apare cate ceva care sa-mi ofere satisfactie.

13. O sa publici vreodata o poza cu tine pe blog? Sunt sigura ca multe cititoare sunt curioase cum arata persoana care se ascunde in spatele blogului tau :)
Stiu si inteleg fenomenul. Nu am nimic de ascuns, insa momentan mi-e bine asa. Sunt constienta ca la un moment dat voi pune si o poza, insa imi dau seama ca unele fete vor fi putin dezamagite pentru ca nu sunt asa cum si-au imaginat. Daca puneam poza de la inceput, acest lucru nu s-ar fi intamplat.
Motivul principal de a nu ma arata a fost, insa, altul: acum ceva vreme activam pe un forum si, la insistentele amicelor de acolo, am postat cateva poze. Urmarea? Eram recunoscuta pe strada :)) si, cand am plecat in Grecia, in autocar erau doua fete care m-au tintuit cu privirea :) Unde mai pui ca eu ma bronzasem cu urma ochelarilor de soare, eram un mic panda. M-am simtit aiurea :). Uneori ma gandesc ca trec pe langa fete care ma citesc si nu stim ca am fost atat de aproape :).

14. Cum ai reactionat cand ai primit primul comentariu negativ pe blog?
L-am citit pe diagonala si l-am sters. Stiu ca era o tampenie, dar nu mai stiu care. Stii ce a fost ciudat: inainte, ma asteptam sa ma afecteze, insa cand l-am primit, nu am simtit absolut nimic :).

15. Cateva cuvinte pentru cititori :)
Love you, people :)). Iar pentru cei care nu m-au descoperit inca: va astept pe blogul meu :).

PS : Acum realizez ca am omis sa ii pun o intrebare...de fapt e mai mult o curiozitate de-a mea :D. Daca esti draguta Alina poti sa imi raspunzi in comentarii.
Cine e Brumarel? De la ce vine numele blogului?


Sper ca v-a facut placere sa cititi interviul si daca nu o cunoasteti pe Alina va invit pe blogul ei. Click aici :)

You May Also Like

0 Comments