Search

Produse pentru nail art

by - duminică, ianuarie 13, 2013

Daca inainte nu puneam accent pe manichiura, ei bine acum am devenit obsedata. Inainte puteam sa stau si o saptamana, doua chiar fara sa imi pictez unghiile iar acum la fiecare 2 zile imi schimb manichiura.
In aceasta postare vreau sa va prezint un cadou din partea site-ului Shop4nails care a ajuns exact inainte de Craciun :).
Pe site gasiti geluri de constructie, tipsuri, accesorii pentru nail art si multe altele. Sunt atat de multe lucruri care ma atrag incat curand intentionez sa lansez si o comanda, desi imi va fi greu sa aleg :)
Acum sa va prezint produsele :)




Oje cu pensula subtire pentru "picturi" pe unghii. 
Le-am folosit de cateva ori si mi se par excelente. Pensula e suficient de subtire asa incat pot fi trasate linii subtiri cat si linii mai groase. Sunt pigmentate si sunt de o rezistenta incredibila.
Nuantele sunt deosebite si imi e greu sa aleg una preferata, insa pana acum cel mai mult am folosit-o pe cea neagra.

Pile pentru unghii
Sunt din burete si sunt foarte eficace. Pilesc unghiile fara sa le exfolieze si fara sa le deterioreze. 
Buffer-ul negru are 3 parti dure din smirghel si o parte rosie pentru luciu.

Betisoare din lemn pentru unghii
Initial nu am stiut la anume le pot folosi insa le-am gasit o intrebuintare : le folosesc pentru a impinge cuticulele. Aplic pe cuticule ulei de masline pentru a le hidrata iar apoi le imping cu betisorul :).
Daca stiti la ce anume le mai pot folosi, va rog sa imi spuneti :D

2 seturi de stickere 3D absolut superbe si foarte rezistente. Le-am folosit de cateva ori si o sa va arat poze cu manichiuri curand.

Carusel 12 pozitii
Nu cred ca are rost sa va spun cat de frumoase sunt, pentru ca se poate vedea asta :) 
Le-am aplicat pe unghii inainte ca oja sa se usuce si apoi am aplicat peste un strat de oja incolora si au stat cuminti pana cand am sters oja. Nu se indeparteaza greu deloc si nu afecteaza unghia.
Sunt niste strasuri superbe si de efect :)




Set 12 borcanele strasuri
Aceste borcanele le ador cel mai mult si le-am folosit la toate manichiurile. Insa de fiecare data imi e greu sa ma decid pe care sa le aplic.
La inceput am stat cam prost cu indemanarea, insa acum ma descurc mai bine.
Nu as stii sa va spun care sunt preferatele mele...fiecare borcanel e special si transforma o manichiura banala in una speciala :).



6 cutiute sclipici
In ultima perioada am facut o obsesie pentru sclipici. Indiferent de ce oja aplic, ultimul strat trebuie sa fie neaparat cu sclipici.
Iar aceste 6 nuante sunt deosebite si frumoase, dar din pacate nu ma descurc prea bine cu aplicarea lui si il imprastii peste tot atunci cand il folosesc. De aceea m-am gandit sa bag sclipiciul in lacuri transparente. De indata ce termin operatiunea o sa va arat ce mi-a iesit :)

Set cutiute depozitare
Cutiutele sunt simpatice si foarte practice. Inca nu am avut timp sa ii gasesc o intrebuintare, dar cu siguranta ii va veni timpul :D

Acestea sunt produsele pe care le-am primit. Pe aceasta cale le multumesc din nou celor de la Shop4nails si va invit si pe voi sa vizitati site-ul. Cu siguranta o sa gasiti lucruri care o sa va incante iar preturile sunt extrem de mici :)
Puteti sa imi spuneti in comentarii ce anume va tenteaza de pe site :)

Curand o sa urmeze o postare cu manichiuri pe care le-am realizat folosind produsele din aceasta postare :) 


You May Also Like

0 Comments