Search

Valentine's Day - Giveaway

by - luni, ianuarie 21, 2013

Dupa o mica pauza, va intampin cu un giveaway, care initial as fi vrut sa il organizez cu ceva timp in urma....insa timpul nu a fost de partea mea ca de obicei :).
Giveaway-ul este sponsorizat de catre Lush iar pe aceasta cale le multumesc din nou pentru sustinerea pe care mi-o ofera. E a doua oara cand colaborez cu ei si ma declar incantata atat de produsele lor, cat si de serviciile oferite :) Am primit si eu cateva produse despre care o sa va vorbesc curand :).

Pentru ca Valentine's Day se apropie cu pasi repezi...trebuie sa si sarbatorim nu? Mai sunt 3 saptamani pana atunci, dar ne pregatim din timp, nu-i asa? :)))

Sa vedem care sunt premiile :


Premiul 1 este format din :



Premiul 2 este format din : 


Cerinte
- In primul rand trebuie sa urmariti acest blog prin GFC si sa dati like paginilor : Lush Romania si Brilliant Beauty . Va rog sa mentionati in comentariu numele cu care urmariti blogul prin GFC si numele cu care ati dat like celor 2 pagini :)
Daca nu aveti cont pe facebook, deci nu puteti da like, puteti participa insa va rog sa mentionati asta in comentariu :)

- In al doilea rand va invit sa raspundeti la cele 3 intrebari : 
* Ce inseamna Valentine's Day pentru voi si cum sarbatoriti aceasta zi?
* Care e cel mai frumos cadou pe care l-ati primit sau pe care l-ati oferit cu ocazia acestei zile?
* Care e postarea ta preferata din 2012 de pe acest blog? Va rog sa argumentati :)

Daca doriti puteti da share si pozei de aici.


Asadar va astept raspunsurile care sper sa fie cat mai lungi si mai argumentate :). Fiti amuzante, fiti voi insine si scrieti deschis. Dupa incheierea concursului voi alege cele mai frumoase 2 raspunsuri si le voi premia :)

Concursul se incheie in data de 14 februarie 2013 :)

Multa bafta si inspiratie :*

You May Also Like

0 Comments