Search

Castigatoare Giveaway Valentine's Day

by - vineri, februarie 15, 2013


Va multumesc mult pentru participarea la concursul Valentine's Day. Concursul s-a incheiat ieri si e timpul sa anunt cele 2 castigatoare.
Insa inainte as vrea sa spun cateva cuvinte... Mereu am ceva de spus inainte de a afisa castigatoarele la un concurs :)))

Pe de o parte mi-ar fi placut sa fie mai multe inscrieri....insa pe alta parte ma bucur ca am scapat de concursomanii disperati dupa like & share.
Iar pentru fetele care se inscriu la concursurile cu jurizare am si un mic sfat...sau sugestie. Puteti sa o luati cum doriti.
"Jurizare" inseamna ca cel mai bun comentariu va castiga. De ce nu vreti sa faceti in asa fel incat raspunsul vostru sa fie cel mai bun?  Sa dezvoltati ce aveti de spus nu sa scrieti un comentariu rapid si sec. Cred ca toate participati la un concurs cu dorinta de a castiga, nu? Pai atunci de ce nu incercati sa fiti cele mai bune? Sper sa luati in considerare ce am scris si la viitoarele concursuri sper sa fie cat mai multe raspunsuri calitative :)

Si acum e timpul sa aleg cele 2 castigatoare.... Dupa ce am citit toate inscrierile, cele 2 comentarii care mi-au placut le apartin lui Bianca Roxana Anitei si lui Tone Monica.

Monica mi-a placut tare mult comentariul lasat de tine si ma bucur ca esti una dintre femeile care pun pret pe lucrurile marunte care ne fac viata mai frumoasa, decat pe un cadou fastuos care in timp isi pierde din valoare. Chiar m-am regasit in fiecare cuvant scris de tine si te felicit din tot sufletul :)

Bianca mi-a placut povestioara ta de dragoste, care se pare ca are un final fericit. Sper ca ati reusit sa valorificati magicul compleu aseara :D

In incheiere va doresc tuturor multe clipe de iubire iar pe cele 2 fete castigatoare le rog sa imi transmita adresa lor completa pentru a intra cat mai repede in posesia premiilor :)

Felicitari fetelor :)

Stati cu ochii pe blog...curand urmeaza o noua surpriza :)

You May Also Like

0 Comments