Search

Lally Bijoux - bijuterii unicate

by - sâmbătă, aprilie 20, 2013

Bijuteriile...ce reprezinta de fapt? Cred ca multe lucruri...cred ca sunt foarte importante in viata oricarei femei. Bijuteriile ne contureaza tinuta, ne fac sa stralucim si da...ne fac sa ne simtim bine.
Alegerea unei bijuterii e ca si cum ai alege un parfum...trebuie sa te reprezinte. Iar noua femeilor ne place sa fim unicate iar bijuteriile de la diverse magazine au devenit banale deoarece sunt accesibile tuturor, deci termenul de unicat dispare.
Insa putem apela la handmade. De ce ar trebui sa alegem bijuterii handmade? In primul rand pentru ca bijuteriile sunt unicate, nu sunt facute pe banda, in conceperea lor s-a investit rabdare si pasiune si nu in ultimul rand un produs facut de mana este mult mai apreciat decat un gablont de 2 lei.

Personal am devenit tot mai atrasa de bijuteriile handmade si in acest articol vreau sa va prezint cateva bijuterii care imi plac.
Bijuteriile le puteti gasi pe pagina de facebook Lally Bijoux.
Ce ma atrage la aceasta pagina? Pai in primul rand produsele sunt speciale si extraordinar de frumoase.
Iata cateva dintre preferatele mele :









Pozele sunt postate aleatoriu. Mi-ar fi greu sa imi aleg o bijuterie preferata...insa cele mai interesante si deosebite mi se par bratarile brodate. Iata cateva modele : 






In spatele lor se ascunde multa munca si rabdare....dar rezultatul e mirific. Combinatiile sunt nenumarate iar acest gen de bijuterii au un farmec aparte si pot fi purtate la diverse evenimente. In plus pretul lor e mult mai mic decat va imaginati. Va las pe voi sa le descoperiti aici.
Personal nu am nici un fel de bijuterie brodata, insa chiar mi-au starnit curiozitatea.

Daca si voi sunteti curioase si va doriti o bijuterie brodata va invit sa participati la concursul organizat de Lally Bijoux aici sau pe poza de mai jos.
Premiul este unul superb si sunt sigura ca ati fi incantate de el. Este vorba despre o bratara brodata manual cu perle de sticla si cristale cubice :


Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe pagina Lally Bijoux va invit sa ii dati un like :)

Bijuteriile create pe langa faptul ca scot din anonimat orice tinuta, reprezinta si un cadou frumos si special pentru o persoana draga voua. Un cadou special pentru o persoana speciala :).

Voi ce parere aveti despre bijuterii? Care e preferata voastra?

You May Also Like

0 Comments